Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default Merge Astra si DigiTV pe antena asta?

    Chiar ma chinui sa fac DigiTV sami functioneze dar numi vrea. Poate cineva sami spuna daca cu antena din poza (care momentan binenteles ca e reglata aiurea ) se poate prinde cei doi sateliti? antena din cite stiu trebuie orientata catre sud care este in coltul din fata dreapta. Din suportul antenei se poate regla numai in sus sau jos, nu pot sa inclin antena mai la stinga sau dreaptanumai cit pot inclina putin suportul lnb urilor. antena e de 1metru si pe tot echipamentul scrie sau TELEVES sau PREISNER(mia aduso electriceanu care mia facut casa,dar digitv a incercat sa regleze si sa dat batut). Poate cineva sami explice fara prea multi termeni technici daca si cum as putera sa incerc sa reglez antena,sau e asa cami sta casa in drum si numi intra digi deloc. Astra este reglat si functioneaza pe lnbul din stinga (vazut din fata antenei).


  2. #2
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cam greu cu Digi pe o antena de 1m, mai ales daca nu este in focar, nu cred ca o sa reusesti sa receptionezi DIGI si Astra 19.2 pe aceasta antena.
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  3. #3
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ar trebui sa mearga fara probleme daca ar avea spatiu de manevra.se regleaza pe hotbird si pot receptiona astra si intelsat 1002.Am testat pe o antena de akta si e ok.se

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am avut unde am stat in chirie o antena de 85cm si am prins amindoi satelitii dar am avut antena pe balcon cu vizibilitate perfecta la sud. Cum e aia cu reglatul pe hotbird ca nu am inteles? Reglez antena pe hotbird simi intra si astra si 1002? poate cineva sami explice mai exact cum so apuc?Din cite stiu si inclinatia antenei conteaza care se stabileste in functie de locatie. Eu stau in Germania in 78549 Spaichingen.

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai bine pui 1w in focar principal si 19e in secundar ca e semnal garla pt el .
    Merge si cu Hotbird in mijloc si apoi reglezi 1w si 19 in extremitati dar tot varianta 1w in focar as face eu .
    Nu se vede poza , poate asa si e .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tot nu am inteles exact ce vrei sa spui,dar stiu si eu ca trebuie sa fiu atent cum reglez digi ca astra are semnal destul. am gasit aceasta pagina unde arata cum se regleaza antena dar tot nu sunt sigur daca inteleg totul cum trebuie. va bag poze cu cele doua pozitii. din ce se vede linia pentru digi este mai departe de casa ca cea de la astra(casa pe poza din satelit lipseste findca poza e mai veche de un an). acum ce inseamna asta? care lnb vine in stinga si care dreapta? daca imi intra astra inseamna asta ca trebuie sami intre si 1002 si ca atare numi sta casa in drum sau cum e?
    <a href="http://tinypic.com?ref=20t2kub" target="_blank"><img src="http://i44.tinypic.com/20t2kub.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>
    <a href="http://tinypic.com?ref=npffah" target="_blank"><img src="http://i44.tinypic.com/npffah.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>
    <a href="http://tinypic.com?ref=hx5gsn" target="_blank"><img src="http://i44.tinypic.com/hx5gsn.png" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schlagerfan75
    suna-ma sau da-mi un numar sa te sun
    functioneaza si astra si digi pe antena

    015737352177
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  8. #8
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De mers merge sigur, daca nu stii s-o reglezi plateste vreo 50 de euro la un instalator si ai scapat de necaz.
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariust5 View Post
    Mai bine pui 1w in focar principal si 19e in secundar ca e semnal garla pt el .
    Merge si cu Hotbird in mijloc si apoi reglezi 1w si 19 in extremitati dar tot varianta 1w in focar as face eu .
    Nu se vede poza , poate asa si e .
    asa e montata antena acum:



    si asa i-am spus sa o monteze:

    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default



    Asa arata acum. Astra imi intra la maximal 53% si 10-02 nu vrea deloc.
    Last edited by schlagerfan75; 1st September 2013 at 21:52.

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din fotografie se vede ca LNB-ul din mijloc nu l-ai montat in mijloc, de ce ?

    trebuie sa reglezi antena pe Digi 10-02 perfect, dupa care trebuie sa misti LNB-ul pentru Astra, functioneaza 100%


    cum ai incercat sa reglezi ? ai montat amandoua LNB-uri si pe urma ai cautat Astra ?
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. Pune lnb-ul in focar principal , adica exact pe mijloc
    2 Regleaza la sange 1w .. cel mai bun semnal care poti sa-l scoti .
    3 Joaca-te cu lnb-ul 2 pt 19 , mai ridica de brat un pic , mai sus , mai jos , vezi tu .
    4 Strange bine tot . Enjoy .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus lnbul de Digi perfect pe mijloc, am incercat cu alt receiver (nu cu cel de Digi) si mia intrat pe Realitatea semnal de ca 60% si pe Astra cum spuneam deja ca 50. dar dupa ce am pus iar receiverul de Digi nu am mai avut semnal decit de 40% si la scanat nu mia gasit nici un program. la cite procente de semnal ma pot astepta?
    Last edited by schlagerfan75; 1st September 2013 at 23:54.

  14. #14
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by schlagerfan75 View Post
    la cite procente de semnal ma pot astepta?

    70% - 80% - 90%


    daca LNB-ul a ramas ca in fotografie, atunci nu e pe mijloc
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am mutat lnbul si e pe mijloc si am si semnal dar nu cu conserva de Digi. de ce oare? o avea cumva ceva lergatura cu faptul ca eu nu am mai folosit cartela de mai bine de 1 luna si ar fi posibil ca sa mio fi blocato?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top