Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21

Thread: satlook micro

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb satlook micro

    rog daca stiti cumva ce piese sau piesa sa ars in satlook cand arata overcurent, cand conectez orice lnb de acum doua zile arata numai overcurent si nu mai pot regla antenute
    cine stie sau a reparat asa ceva rog sa imi spuna si mie sau daca nu il trimit la peruvision, dar poate ma ajutati in vre-un fel.
    multumesc astept sugestii
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    masoara cablul care-l folosesti intre Satlook si LNB, sa nu fie in scurt
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am schimbat cablul si lnb-urile si tot asa face
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mufa din satlook ai testat-o ?
    poate ai pus-o in scurt invartind mereu mufa cablului

    demonteaza satlookul si vezi ce gasesti pe electronica
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am spus ca intra in scurt numai la conectarea unui lnb , deci mufa nu are nimik am deja schimbate cablurile si mufa dar numai cand conectez orice tip de lnb da scurt
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    masoara cat curet suge LNB-ul(cred ca cca 40mA are nevoie)
    incearca cu alt LNB, chiar daca ai mai incercat

    incearca cu restore factory settings
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat tot ce tine de mine, il impachetez si il trimit la peruvision timisoara am sunat si au spus ca repara ei
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  8. #8
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [QUOTE=-=SAT=-;1272288]masoara cat curet suge LNB-ul(cred ca cca 40mA are nevoie)
    incearca cu alt LNB, chiar daca ai mai incercat Bine zis

    [
    /QUOTE]

    ca sa nu existe confuzii: In specificatiile tehnice aler LNBurilor, in principiu mai cu seama pt cele de marca), este trecut consumul total cand LNBul functioneaza, totusi daca consumul este inferior de 50 mA unul din etajele de amplificare este paradit, iar daca consumul este superior de 200 mA, regulatorul de tensiune este mort ceea ce inmormanteaza si tranzistorii.
    De regula aceste pane provin din variatiile de temperatura foarte importante (prea cald sau frig), umiditate, s.a.m.d....si nu stiu cine (in afara vre-unui virusat de pasiunea asta) mai isi baga nasu-n v-u LNB sa repare ceva, solutia-i sa-l schimbi.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aici e vorba de satlook micro nu de lnb , nu vreau sa repar lnb-uri
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  10. #10
    GOLAN Expert
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La fel am patit si eu ieri ... L-am lasat o zi intreaga la incarcat ... full ok .. si cand am iesit sa masor cu el ... "overcurent " ...(cred ca a fost mufa lnb-ului in scurt .. sau unul din iesirile acestuia ..pe alta iesire merge)

    Eu am alta problema ..nu ma mai tin bateriile la el ... !
    de unde pot cumpara un set de acumulatori pentru el ?
    #N# ( : EU sînt ca şi tine ... inventez.eu ...sînt de fapt chiar TU : )

    Stii, am fost crescuţi să credem că toţi sunt egali, că nu eşti mai bun decât altcineva.
    Bineînţeles că asta e o minciună.
    Unii sunt mai buni decât alţii şi cei ce recunosc ce-i face mai buni şi învaţă să exploateze asta, sunt cei ce reuşesc.

  11. #11
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am confectionat singur un acumulator si merge bine mersi. Ma tine mai bine de o saptamana!
    http://www.f64.ro/maha-imedion-mh-4a...details_second
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    baia-mare
    Posts
    370
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    pentru acumulatori contactati pe @mastertech de la peruvision-----YM: peruvision.timisoara----

    succes

  13. #13
    GOLAN Expert
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Am confectionat singur un acumulator si merge bine mersi. Ma tine mai bine de o saptamana! http://www.f64.ro/maha-imedion-mh-4a...details_second
    ai folosit mufa de la cel vechi ? Rosu e probabil plus , negru e minus ... Celelalte cum le-ai legat ? ai vreo schema ? sau le-ai legat in serie si ai scos de la capete + - si celelate doua fire albe ? de unde ai luat?
    #N# ( : EU sînt ca şi tine ... inventez.eu ...sînt de fapt chiar TU : )

    Stii, am fost crescuţi să credem că toţi sunt egali, că nu eşti mai bun decât altcineva.
    Bineînţeles că asta e o minciună.
    Unii sunt mai buni decât alţii şi cei ce recunosc ce-i face mai buni şi învaţă să exploateze asta, sunt cei ce reuşesc.

  14. #14
    GOLAN Expert
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    m-am cam saturat sa tot car cablu de 50 e m dupa mine
    #N# ( : EU sînt ca şi tine ... inventez.eu ...sînt de fapt chiar TU : )

    Stii, am fost crescuţi să credem că toţi sunt egali, că nu eşti mai bun decât altcineva.
    Bineînţeles că asta e o minciună.
    Unii sunt mai buni decât alţii şi cei ce recunosc ce-i face mai buni şi învaţă să exploateze asta, sunt cei ce reuşesc.

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut
    eu am pus un acumulator de ups de12v/ 7 ah si este montat extern pe satlook dar dedesubt merge super azi am montat 6 antene la o firma de cablu si a tinut toata ziua abea a scazut putin , se consuma greu si il incarc cu redresor de baterie auto in maxim o ora.
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top