Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default s-a dereglat? asa dintr-odata?

    problema e cam asa: nu mai prind nici un satelit (am HH), iar pe Astra mai prind aproximativ 10 transpondere (12460 H 27500 si cateva in jurul acestui TP) cu semnal 70-75%

    intrebare: daca s-a dereglat si nu mai vad nici un satelit, de ce pe astra 19.2 imi intra transponderele alea cu semnal asa puternic? s-a dereglat montura?

    locatie: Timisoara

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai incercat sa o muti manual ... anena .. cu drive motor est/west

    Daca da ,.. si tot nu merge .. inseamna ca .. asta e . sa dereglat.. un nou regalj .. si o sa mearga

    bafta
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: s-a dereglat? asa dintr-odata?

    Quote Originally Posted by WormX
    problema e cam asa: nu mai prind nici un satelit (am HH), iar pe Astra mai prind aproximativ 10 transpondere (12460 H 27500 si cateva in jurul acestui TP) cu semnal 70-75%

    intrebare: daca s-a dereglat si nu mai vad nici un satelit, de ce pe astra 19.2 imi intra transponderele alea cu semnal asa puternic? s-a dereglat montura?

    locatie: Timisoara


    Daca folosesti programul ss2 Diseqc 1.9 by MiBi pt a misca HH.....cand esti pe Astra 19 (pe semnal maxim) da-i comanda Auto Goto xx....sa-ti repozitioneze satelitii avand ca punct de reper Astra 19....satelitii apropiati cu siguranta vor fi pe pozitia buna...la extremitati trebuie un mic reglaj manual...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am patit si eu chestia asta cu 2 placi SS2.... si concluzia a fost ca tunerul placilor s-a defectat. Mai mergea doar o plaja mica de frecvente. Prima data am crezut si eu ca s-a dereglat ceva la motor...
    Sper sa nu fie si la tine asta .

    AN NOU FERICIT!
    Offset 1.2 Al + HH Strong2100; SS2 ; DM 500S; Nokia Dbox2 2*I; Offset 0.9 DigiTV 2 x HSS-1160NA; clona 800HD, Yamaha TDM850.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat si cu drive east/west... si nimic...
    dar de ce oare imi intra TP-urile alea asa puternic? 75%?

    m-am gandit si la tunerul placii, asta chiar m-ar supara

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    azi am incercat antena pe un receiver si concluzia a fost ca nu e dereglata...

    ramane SS2-ul ca e defect. stie careva unde pot sa-l repar? banuiesc ca-i dus tuneru.

    sunt din timisoara. mersi


  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..daca mai ai garantie dute acoolo de unde l-ai luat .. in Timisoara nu cunosc service pt ss2 din pacate
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu mai am garantie.

    o intrebare: poate sa se fi blocat placa pe o frecventa? ati mai intalnit asa ceva?

    in cazul meu se pare ca e pe 12460 H 27500

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incerca sa o bagi in alt slot si sa reinstalezi driverul..
    Eu nu am intalnit ceea ce imi spui tu cu blocatul pe o frecventa .. dar tot ce se poate!
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am fost cu ea la cineva sa o testez pe antena lui. la fel face

    alta faza ciudata. In ProgDVB canalele care sunt pe 12460 H 27500 se vad ok.

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    bacau
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai ss2
    si nu mai prinzi frecventele de peste 11800 sa defectat

    sa intimplat un scurt circuit pe cablu si cum nu are protectie la scurcircuit
    se duce
    daca nu este in garantie te pot ajuta
    si eu am patit asa ceva
    am trimis placa de cel putin 7 oriu la servis si cum am trimiso asa sa intiors cica nu arer nimic

  12. #12
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @WormX zine si noua ce revizie are placa ta deoarece sunt tare curios, din experienta personala SS2 cu revizia 2.6 sau altele care au urmat au avut ingrozitor de mari probleme la calitatea semnalului si mai ales la rezistenta tunerului LG in timp fata de versiunea prima 2.3 care are un tuner Samsung chiar daca aceasta se incalzeste mai tare, placa si tunerul au rezistat la numeroasele mele "experiente stintifice" in comparatie cu revizia 2.6 care am busit vr-o 3 bucati pana acuma, desi am un sistem perfect stabilizat si protejat revizia 2.6 nu a rezistat mai mult de 6 luni fara oprire pe un server iar revizia 2.3 o folosesc de aproximativ 2.5 ani fara probleme si fara nici o defectiune, cea ce ma face sa ma intreb daca sunt singurul care a ajuns la concluzia ca revizia 2.6 este facuta doar cu un scop predefinit comercial fara a mai se lua in calcul si calitatea componentelor care o alcatuiesc si respectiv a constructiei.

    Sfatul meu pentru toti si in deosebi pentru pasionati cautati sa gasiti revizia 2.3 merita efortul, dar se gaseste din ce in ce mai rar, dar se mai gaseste.

    ccchdro.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    placa este revizie 2.3, dar o folosesc cu HH pe ea, si am auzit ca asta ii scurteaza viata...

    @valeyy35 esti din bacau, eu din timisoara, cum putem face? astept un PM...
    placa nu stiu exact daca nu mai prinde peste 11800, cert e ca doar frecvente de la 12200 incolo. am impresia ca de fapt e blocata pe 12460.

    m-am gandit ca e dus sintetizatorul ala TSA5059 ce e in tuner. tensiunile de polarizare sunt ok, iar canalele ce sunt pe 12460 chiar le pot vedea in ProgDVB...

    inca odata valeyy35 astept PM daca ma poti ajuta.

  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    timisoara
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default s-a dereglat? asa dintr-odata?

    ceau

    cred ca am aceeasi problema
    cu blindscan imi gaseste doar cateva frecvente
    o sa incerc s-o testez cu un receiver analogic

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut. nasol

    am facut rost de schema aproximativ echivalenta a tuner-ului de pe ss2. am sa incerc sa-i schimb sintetizatorul ala si va tin la curent. deocamdata nu am gasit niciunde inlocuitor.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mai incerc odata sa-mi vand antena
    By satenicu in forum Shop
    Replies: 7
    Last Post: 16th September 2005, 22:43
  2. Iar s-a dereglat ceasul?
    By fingerlake in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 5th January 1970, 05:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top