Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default dm 800 se clona se restarteaza singur

    Salut , am mare nevoie de ajutor. Am o clona 800 se , se tot restarteaza la intervale difterite de timp ( dupa o ora sau chiar dupa mai multe ore , cateodata si dupa cca 15, 20 minute).Nu e problema de cccam , am probat si fara emulator , nu am nici card in receptor , am probat mai multe imagini , farŕ nici un rezultat.Se restarteaza chiar si cand e in standby, mereu pe acelasi canal(protv , nu e primul canal din lista mea de canale ) . A mai avut cineva probleme de genul asta ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1) Probabil are ceva probleme hardware 2) Ca porneste tot timpul pe PRO TV este evident ca asa a avut reboot-ul GUI pe acest program. Daca faci reboot GUI pe Antena 1, atunci o sa porneasca pe Antena 1.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default problema hardware ?

    Ce ar purea fi , s-ar purea face ceva pentru a-l repara ?
    Quote Originally Posted by prodi View Post
    1) Probabil are ceva probleme hardware 2) Ca porneste tot timpul pe PRO TV este evident ca asa a avut reboot-ul GUI pe acest program. Daca faci reboot GUI pe Antena 1, atunci o sa porneasca pe Antena 1.

  4. #4
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca cu alta sursa de 12 volti

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default problema hardware ?

    Am incercat , nimic ...
    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    incearca cu alta sursa de 12 volti

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by costynho View Post
    Am incercat , nimic ...
    atunci nu iti ramane decat garantia, daca il ai cumparat de la cei ce iti ofera garantie.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    undeva in bahamas ... as vrea eu
    Posts
    828
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se poate pune un alt rec eventual dm 500 c sau s in loop cu dm 800 pvr si sa vezi programe diferite cu aceeasi linie?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top