Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default VU+ Duo cu probleme..

    Se pare ca Vu+ Duo al meu da semne de oboseala. Luna viitoare implineste 3 ani.
    Am fost plecat 2 sapt in concediu. Inainte de concediu n-am schimbat sau adaugat nimic. Cand am venit din concediu , la schimbare de canale (4 sau 5) am primit GS. din Crashlog nu inteleg nimic. Ieri n-am mai primit GS la schimbare de canale, ci s-a agatzat pur si simplu... Aveam pe el BH 2,03 cu cccam fara o gramada de schick-schnack... Si skinul e default. Am pus azi BH 2,05 si bineinteles ca aceleasi simptome. ma gandesc ca are ceva in Hardware obosit..
    Are cineva vre-o idee?
    merci , o zi (mai) buna.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ... Deci am mai facut "progrese" atata l-am frcat, ca acum nu mai porneste. Cand il pornesc de la comutatorul din spate, se aprinde un beculetz rosu stanga sus in afisaj, se aude ca si cand ar porni si... asta a fost.

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai nevoie de sursa interna de alimentare noua.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pop_eye View Post
    Ai nevoie de sursa interna de alimentare noua.
    Nu prea cred , pt ca el mai face tot felul... Numai de pornit nu mai vrea. Un prieten m-a facut atent ca intr-un forum sarbesc sau croat era vorba de acelasi lucru si prin schimbarea umui condensator problema a fost elucidata.
    Azi am desfacut receiverul... O sa revin cu noutatzi cand fac rost de condensator si .... de mana de lucru.

  5. #5
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,885
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se stie de problema asta e un codesator de pe placa de baza care trebuie schimbat.

    C807 care e de 220uf 16 v se poate pune de 330uf 16 v sau maxim 470uf 16 v




    Discutia e pe forumul http://www.vuplus-community.net/boar...20uf-16v.6522/
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita quando gli uomini hanno paura della luce.


  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    Se stie de problema asta e un codesator de pe placa de baza care trebuie schimbat.

    C807 care e de 220uf 16 v se poate pune de 330uf 16 v sau maxim 470uf 16 v

    http://i302.photobucket.com/albums/n...ucodesator.jpg


    Discutia e pe forumul http://www.vuplus-community.net/boar...20uf-16v.6522/
    Mutumesc de informatie. Am gasit o problema similara la un receptor vuduo atunci cand tunerul usb este conectat si receptorul nu porneste din prima.
    Singura metoda ca acesta sa porneasca este hotplug dupa boot. Daca tunerul usb nu este conectat receptorul porneste fara probleme.
    Banuiesc o problema similara fie din cauza power supply subdimensionat, fie imbatranit, fie o problema de capacitor cum ai mentionat mai sus.
    (Tunerul usb are propria sursa de alimentare)

    Problema similara intervine si atunci cand un harddrive cu o capacitate mai mare de 1 TB este conectat. Rezultatul: acesta nu se poate initializa.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gobi2000
    Exakt. Asta e. Merci . O sa rvin... Sper ca, cu vesti poitive.
    Numai bine

  8. #8
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,885
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pop_eye View Post
    ...
    (Tunerul usb are propria sursa de alimentare)...
    Asta poate fii o problema(alimetarea externa a tunaru-lui duce in crash)..tunerul este un dvb-s sau T/C ?

    Quote Originally Posted by pop_eye View Post
    ...Problema similara intervine si atunci cand un harddrive cu o capacitate mai mare de 1 TB este conectat. Rezultatul: acesta nu se poate initializa.
    Cu versiunea 2.05 nu mai exista aceasta problema, reinitializeaza hdd.
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita quando gli uomini hanno paura della luce.


  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,048
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    Se stie de problema asta e un codesator de pe placa de baza care trebuie schimbat.

    C807 care e de 220uf 16 v se poate pune de 330uf 16 v sau maxim 470uf 16 v

    http://i302.photobucket.com/albums/n...ucodesator.jpg


    Discutia e pe forumul http://www.vuplus-community.net/boar...20uf-16v.6522/
    confirm!
    Nici la mine nu mai pornea...... am schmbat condesatorul si functioneaza din nou!
    In dragoste,razboi si Romania totul e permis!

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    Asta poate fii o problema(alimetarea externa a tunaru-lui duce in crash)..tunerul este un dvb-s sau T/C ?
    Nu stiam ca un tuner alimentat prin 4 pin conector molex conectat apoi prin usb poate sa afecteze receptorul.
    Deci presupun ca problema este din alimentarea vuplus si mai precis - posibil sa fie tot din acest condensator pentru ca se manifesta asemanator.

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    Cu versiunea 2.05 nu mai exista aceasta problema, reinitializeaza hdd.
    Versiunea 2.05 blackhole? Poti sa detaliezi putin pe aceasta tema ?

    Mersi de info.

  11. #11
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,885
    Posts Thanks / Likes
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita quando gli uomini hanno paura della luce.


  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Prin schimbarea condensatorului sus mentzionat vu+duo al meu a inviat.
    Merci tuturor.
    O zi buna.

  13. #13
    Ma gasiti pe ym. Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E bine sa pui 330uf rezista mai bine. Eu l-am reparat pe al unui prieten cu un 330uf si are un an de cand merge. Oricum pe viitor cand nu mai booteaza si nu poti pune alta imagine pe el, doar ramane becul rosu aprins, nu-l mai forta incercand sa-l pornesti. Schimba condesatorul, altfel fortat se pot strica altele mai importante.
    ps: e bine sa fie mai mare de 16v, unul de 25, rezista la 100 si ceva de grade fata de 80 cat duce cel de 16v
    Snow

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by snow View Post
    E bine sa pui 330uf rezista mai bine. Eu l-am reparat pe al unui prieten cu un 330uf si are un an de cand merge. Oricum pe viitor cand nu mai booteaza si nu poti pune alta imagine pe el, doar ramane becul rosu aprins, nu-l mai forta incercand sa-l pornesti. Schimba condesatorul, altfel fortat se pot strica altele mai importante.
    ps: e bine sa fie mai mare de 16v, unul de 25, rezista la 100 si ceva de grade fata de 80 cat duce cel de 16v
    Exact am pus unul de 25 V si 105 grade

  15. #15
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este posibil ca din cauza acestui condensator a dat black screen fara posibilitate de a mai face ceva(blocat complet)?
    Am avut acum 2 sapt aceeasi problema cu pornirea ramanea doar ledul cel rosu aprins,si l-am fortat de vreo 4-5 ori pana a pornit.
    Acum am 2.0.5 si swap de 256mb

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top