Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default positioner Strongr SRT V50

    positioner Strongr SRT V50...arata ER2...dus la electronist...luat la fel in ER2...fire ok....se poate salva , sau se pune la cos ?
    multumesc

    p.s. il poate repara cineva in Constanta ?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    iti arata er2 pentru ca nu ai legat corect senzorul actuatorului.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    eu cred ca e de la senzorul read care sa lipit, daca ai gresit conexiunile trebuie sa schimbi senzorul si va merge ok
    atentie din nou cum le pui la loc firele sa nu schimbi 36 de volti cu 5 volti ca arzi iar senzorul
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu ma pricep absolut deloc la asa ceva...ma puteti indruma catre cineva care sa il repare ?
    multumesc

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by scary View Post
    iti arata er2 pentru ca nu ai legat corect senzorul actuatorului.
    Nu am umblat la el de ani de zile....

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    verifica mai intai cablurile care duc de la V50 catre actuator, sa nu fie intrerupte pe undeva. Eu am patit sa fie rupt cablul (intr-un loc) si nu mai facea conexiunea corecta si atunci am taiat tot si am lipit cu izolier band fiecare cablu, si merge bine mersi de atunci incoace.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top