Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: GSM vs. CDMA

  1. #1
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default GSM vs. CDMA

    Stie cineva daca sim-urile cdma se pot folosi si pentru apeluri sau numai internet?
    ----------------------------------------------

  2. #2
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La ce sim faci referire ?
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    un sim poate sa fie setat de operator sa mearga numai apel telefonie,sau telefonie+internet sau numai internet indiferent de banda de frecventa si tehnologia folosita.
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am sunat la vodafone si mi-au spus ca sim-urile care merg pe frecventa CDMA sunt numai pentru date
    Am vrut sa stiu daca se pot efectua apeluri voce

    am un telefon dual sim
    are un slot GSM si al 2-lea slot e CDMA
    In slotul CDMA nu recunoaste cartela GSM

    Stie cineva de ce?
    ----------------------------------------------

  5. #5
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    CDMA se foloseste doar pe continentul American SUA+Canada din cite stiu(s-ar putea si prin Asia),deci tu daca mergi in America poti folosi si al doilea sim la telefonul tau altfel te poti uita la el,baga si tu un google search inainte sa mai cumperi ceva care nu stii ce e,sfatul meu

    http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2407896,00.asp

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca Romtelecom are retea CDMA. Prin intermediul ei furnizeaza atat date cat si voce. Acoperirea in teritoriu este destul de redusa.

    Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7° N 114.4° W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si ZAPP folosea tehnologie CDMA, dar telefoanele lor erau simless.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la telefoanele dual sim nu poti sa le folosesti simultan pe 3g,unul trebuie pe 2g sa fie.
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  9. #9
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intrebarea este:
    Cum as putea folosi al 2-lea slot?....fara sa ma mut in US
    ----------------------------------------------

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da mai multe detalii despre tel. 3G este WCDMA. Asa ca vezi si tu tel ce stie, daca e doar CDMA atunci in SUA cu tine, daca e WCDMA atunci poti sta. Depinde si de tipul de sim 3,3V sau 5V.
    Incearca si cu alte simuri (mai noi sau mai vechi) si sa fi in loc cu acoperire 3G?

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

  11. #11
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by burleanu View Post
    Da mai multe detalii despre tel.
    http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_p6-5467.php
    ----------------------------------------------

  12. #12
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce dreaq faci cu asa scula la tine la tara? monitorizezi caprioarele din batatura?

    Huawei’s ultra-slim Ascend P6 has won the European Consumer Smartphone 2013 – 2014 title, because “it’s a surprisingly well-equipped smartphone at a very attractive price.”
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  13. #13
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E un smartphone care da clasa la aifong5 la toate

    Dar sunt un pic dezamagit de al 2-lea slot sim
    Si totusi pe multe forumuri zice ca e dualsim GSM

    Draq sa-i ia
    ----------------------------------------------

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cardul pt CDMA se numeste ruim si daca vrei sa te joci poti cumpara cateva de aici:
    m.alibaba.com/product/316075503/CDMA_RUIM_Card_hot_sell_.html


    Daca nu, iti pot trimite eu unul...

    Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

  15. #15
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu inteleg
    Detaliaza
    Ce sa joc cu ele?
    ----------------------------------------------

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top