Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: Srt 6355 Diseq

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Reghin, Mures
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default Srt 6355 Diseq

    Salut,

    Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o lamurire.
    Are Srt6355 cu patch Diseq 1.2 sau nu.Stiu ca versiunea originala are, dar cea pe care o am eu instalata are doar 1.0 si 1.1.
    Daca ma poate indruma cineva va sunt recunoscator.
    Am un VII de la Moteq si merge bine cu Diseq 1.0 dar as prefera sa-l folosesc cu 1.2 daca exista vreo posibilitate.

    Va Multumesc anticipat si va doresc un An Nou fericit !

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, Srt6355 cu patch are Diseq 1.2 ....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Reghin, Mures
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default Si unde e ?

    Quote Originally Posted by yanq
    Da, Srt6355 cu patch are Diseq 1.2 ....
    Ok.
    Ma poti indruma nitel pe unde sa gasesc o versiune de patch cu 1.2 ?
    ca al meu sigur nu are...

    Poate poti intra putin la rdi chat sa discutam ?

    Multumesc

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Diseqc 1.2

    Exista o versiune de firmware original ( nu patch ! ) care foloseste protocolul Diseqc 1.2 pentru a implementa GOTOX ! acesta versiune exista inca de acum 6 luni pentru 61xx dar inca neoficial pentru seria 6355 ! merge excelent ! nu poate fi instalata peste patch ! trebuie revenit la bootloaderul 4.6.3 ! asta inseamna JTAG !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Reghin, Mures
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default Rezolvat

    Multumesc pentru informatii Mihai

    Se pare ca nu este nevoie de nimic

    Problema a fost ca ce am vazut eu acolo se refera la Diseq-ul pentru multifeed si nu la protocolul pentru motor.
    Unii spun ca nu merge decit 6 sateliti.Eu am pus 8 pina acuma si totul e ok(cred ca e 1.2 totusi) .Am atribuit cite un Lnb la fiecare.Maine o sa mai adaug citiva dar pina acuma merge bine cu cei 8 deci nu cred ca vor fi probleme pina la 16(cite lnb-uri am)

    Teoretic ar trebui sa mearga bine si daca toti satelitii sunt pe acelasi Lnb dar de asta nu sunt sigur.O sa mai fac niste teste.Azi am adus Vbox-ul de la Cluj (Prosat) si nu am prea avut timp de teste...

    Va dau de stire cind mai aflu ceva.Sunt convins ca mai foloseste si la altii.

    Numai Bine.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. switch diseq dupa switch diseq
    By cozmozs in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 6th July 2006, 00:20
  2. About diseq
    By potencia in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 3rd May 2006, 02:13
  3. diseq
    By anaconda_max in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 15th November 2005, 09:18
  4. diseq cu ss2??
    By xyboox in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 11th April 2005, 15:24
  5. ALT-DVB si diseq
    By TransWarp in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 3rd May 2004, 08:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top