Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: Wtf?

  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default Wtf?

    in aceasta dimineata am intrat pe vu+ via terminal si la comanda ps aux iata ce gasesc :

    root 452 0.0 0.0 2240 4 ? S<s Aug02 0:00 €€€€€€€€€~€€€wюэ€э€?э€ю€€э€€€€€€€€€€€€€€€ыю€€џыычњ €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€э€э€€€€п€}€љ€€ь€€root 786 0.0 0.0 0 0 ? SN Aug02 0:00 [jffs2_gcd_mtd2]
    root 853 0.0 0.0 0 0 ? S Aug02 0:00 [kjournald]
    root 894 0.0 0.2 3872 584 ? Ss Aug02 0:14 €€€€€€я€€ч€€€€€€€€€п€ч€€€€€€€€€€п€€€€€€€€€€€€€€€€€ €€€€ю€€€€€€ю€€€€€€€€€€€€€€€я€€€€€ч€ы€€л€€€€
    root 896 0.0 0.0 6808 0 ? Ss Aug02 0:00 ?€€€€€€уя€€€ы€€ы€€€€€€€ч€€€э€€€€€€€€€€€€€€€€э€€€€€ э€€€њ€€€€€€€ю€€ю€€€€€€€ы€њя€€п€€€€€њчч€€з€€
    root 905 0.0 0.0 6808 0 ? S Aug02 0:00 €€э€€ыч€€€€€€€€€€€€€€ы€€€€€€€€€€€€њ€€€э€€€?€€?€€?€ ч€э€њ€n€€€?€€€€€€€€€€я€€€я€€€€€€я€€ю€чы€я€€
    999 954 0.0 0.0 2824 0 ? Ss Aug02 0:00 €€€э€€€€чыэ€ч€њ€€€ч€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€~€€€?юэ€э€ ?э€€€€э€€€€€€€€€€€€€€€ы€€€џыыч€€€€€€€€€€€€€
    Ce dreq inseamna asta ?
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Alta ciudatenie :
    Nu conteaza canalul, postul , ca e receptorul on/off ... tot timpul fac cererile astea pe userul dvbapi !

    2013/08/10 10:00:18 7623AB70 c dvbapi (2600&000000/0016/0D): invalid (16 ms) (0/0/0/0)
    2013/08/10 10:00:18 7623AB70 c dvbapi (2600&000000/0016/0D): invalid (16 ms) (0/0/0/0)
    2013/08/10 10:00:19 7623AB70 c dvbapi (2600&000000/0016/0D): invalid (15 ms) (0/0/0/0)
    2013/08/10 10:00:19 7623AB70 c dvbapi (2600&000000/0016/0D): invalid (18 ms) (0/0/0/0)
    2013/08/10 10:00:19 7623AB70 c dvbapi (2600&000000/0016/0D): invalid (17 ms) (0/0/0/0)
    2013/08/10 10:00:20 7623AB70 c dvbapi (2600&000000/0016/0D): invalid (17 ms) (0/0/0/0)
    2013/08/10 10:00:20 7623AB70 c dvbapi (2600&000000/0016/0D): invalid (16 ms) (0/0/0/0)
    2013/08/10 10:00:20 7623AB70 c dvbapi (2600&000000/0016/0D): invalid (15 ms) (0/0/0/0)
    2013/08/10 10:00:21 7623AB70 c dvbapi (2600&000000/0016/0D): invalid (17 ms) (0/0/0/0)
    2013/08/10 10:00:21 7623AB70 c dvbapi (2600&000000/0016/0D): invalid (16 ms) (0/0/0/0)
    2013/08/10 10:00:23 7623AB70 c dvbapi (2600&000000/0016/0D): invalid (15 ms) (0/0/0/0)
    2013/08/10 10:00:23 7623AB70 c dvbapi (2600&000000/0016/0D): invalid (15 ms) (0/0/0/0)
    2013/08/10 10:00:23 7623AB70 c dvbapi (2600&000000/0016/0D): invalid (16 ms) (0/0/0/0)
    2013/08/10 10:00:24 7623AB70 c dvbapi (2600&000000/0016/0D): invalid (15 ms) (0/0/0/0)
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  3. #3
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e se mai intampla si la case mai mari
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai deschis ceva port prin forwarding catre receptor? nu cumva ai fost hack-uit? baga cea mai nou imagine si neaparat parola noua ...

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk View Post
    ai deschis ceva port prin forwarding catre receptor? nu cumva ai fost hack-uit? baga cea mai nou imagine si neaparat parola noua ...
    putin probabil sa fie vorba de hack-uit ! receptoru nu are fwd decat pe portul de cccam ! singurul lucru pe care il suspectez este un oscam luat cu o seara inainte si pe care l-am testat pana in dimineata respectiva ... acum am revenit la vechiul oscam....
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  6. #6
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu siguranta cineva te a apelat,de aia ziceam ca se intampla si la case mai mari

    dar precum se vede nu ai pachete rusesti in server

    dar oscamu tu de unde le iei?ca de pe pagina oficiala ma indoiesc sa fie ceva
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    ......dar oscamu tu de unde le iei?ca de pe pagina oficiala ma indoiesc sa fie ceva
    de obicei de pe download.oscam.cc ... dar atunci a fost o exceptie ... gasisem ceva patch-uit pe un forum si am zis sa incerc ... se misca fff bine ... dar deh .. a 2 zi am gasit mizeriile
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    76
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    cu siguranta cineva te a apelat,de aia ziceam ca se intampla si la case mai mari

    dar precum se vede nu ai pachete rusesti in server

    dar oscamu tu de unde le iei?ca de pe pagina oficiala ma indoiesc sa fie ceva
    Iooane sincer nu am nimic cu tine crede ma, dar de unde debitezi atatea prostii ,sau spune unde ai observat un anume SERVER RUSESC , fata de altele europene etc.. ca ce a postat ARMANDINO e o eroare si atat ce poate sa apara la oscam daca nu esti atent la fiecare amanunt din setari,

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top