Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39
  1. #1
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default ultima bombita: 1160 ota

    am avut curajul si culmea a functionat.avind antena mobila cu stab 100 am incercat sa fac update apasind simultan cele doua butoane,fara rezultat. astazi mi-a aparut optiune update am aprobat si acum am versiu-
    nea din:19.12.2005.am facut bine,am facut rau?

  2. #2
    AVP
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    O mare surpriza am avut exact acum 5 minute. Am deschis receiverul cand am ajuns acasa si mi-a aparut mesajul ca exista o noua vers. de soft disponibila. Precizez ca pana acum nu am simtit nevoia sa folosesc metoda apasarii clor doua butoane de ch. Insa de 5 minute arata update in progress si este tot la 0 %.

  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    rabdare.la fel ca si schimbarea canalelor si update-ul ia oarece timp.ai grija ca procedura se face automat de doua ori iar la sfirsit receiverul se
    opreste singur dupa care tot singur porneste.roaga-te la renel pina este gata sa nu sa ia curentul.e mai bine sa nu stii de ce.noroc,nirolf

  4. #4
    AVP
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Da, am avut noroc. A facut update-ul in 10 minute. Oricum marea surpriza a fost ca a cerut singur sa faca update..... inca nu-mi revin

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    urmatoarea bombita va fi pentru 1120(ota)!cel mai tirziu cadou de viitorul
    Craciun

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...confirm si eu update-ul de soft prin procedura normala (din meniu) la un 1160....a durat destul de mult (vreo 10-12 minute) dar a mers...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai eu am scris de vreo 2 saptamini ca mi-a aparut pe ecran anunt cu o noua versiune de soft. Am 1120.
    SHALOM

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    486
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am patit la fel cu 1120, spunea ca poate sa treaca de la SW 1.09 la SW O.28.
    Ciudat este faptul ca dupa ce am dat OK / tuning ok si gata.
    Aveam aceasi varianta veche de soft , SW 1.09a
    Antena 1.9 Al cu actuator.
    T90 -> 8 LNB Twin
    Restu',sincer, nu conteaza !
    http://img23.imageshack.us/img23/1909/myserverx.jpg
    OSCAM-ul va distruge SHARING-ul

  9. #9
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai eu am scris de vreo 2 saptamini ca mi-a aparut pe ecran anunt cu o noua versiune de soft. Am 1120.
    da si nu stiai cum sa scapi de ea!

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Are si un bug!la 1160 daca intri in meniul de instalare si incerci sa schimbi satelitul dispare semnalul si trebuie resetat.



  11. #11
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi asa se mentine viata interesanta.oricum urmatoarea bomba va fi un
    soft fara bug-uri.exista oara asa ceva?

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine nu vrea sa mearga acest nou software 1160:

    - meniu
    - instalare
    - upgrade software
    - ok
    - apare fereastra cu noul soft si cele trei optiuni: imediat, mai tarziu, niciodata
    - dau imediat
    - apare ecranul cu meniul de incarcare
    - si apoi se reseteaza singur.

    vreo idee?

    multumesc

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Disat
    Si eu am patit la fel cu 1120, spunea ca poate sa treaca de la SW 1.09 la SW O.28.
    Ciudat este faptul ca dupa ce am dat OK / tuning ok si gata.
    Aveam aceasi varianta veche de soft , SW 1.09a
    La fel si la mine la 1120,a facut update da a ramas tot data de 8 decembrie,dar am folosit condensatoru,fara el nu a vrut.

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Cluj
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vasiletina
    la mine nu vrea sa mearga acest nou software 1160:

    - meniu
    - instalare
    - upgrade software
    - ok
    - apare fereastra cu noul soft si cele trei optiuni: imediat, mai tarziu, niciodata
    - dau imediat
    - apare ecranul cu meniul de incarcare
    - si apoi se reseteaza singur.

    vreo idee?

    multumesc
    si apare pe display cumva 3333?

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vasiletina
    la mine nu vrea sa mearga acest nou software 1160:

    - meniu
    - instalare
    - upgrade software
    - ok
    - apare fereastra cu noul soft si cele trei optiuni: imediat, mai tarziu, niciodata
    - dau imediat
    - apare ecranul cu meniul de incarcare
    - si apoi se reseteaza singur.

    vreo idee?

    multumesc
    Pune pe canalul Romania 2.Si repeta ce ai facut.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ULTIMA EMISIUNE TOP OF THE POPS
    By top man in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 29th July 2006, 03:50
  2. Replies: 0
    Last Post: 6th February 2006, 15:05
  3. Alta "bombita"
    By isr2002 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 6th December 2005, 23:17
  4. ULTIMA BOMBA !
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 291
    Last Post: 22nd March 2005, 20:00
  5. Ultima etapa e Preliminariilor CE la TV
    By Adi Ilie in forum Sport
    Replies: 1
    Last Post: 11th October 2003, 01:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top