Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Bucuresti / Pantelimon
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor dreambox 800 card gigi 1880

    salutare tuturor

    dupa ceva ani ieri seara am ramas fara gigi in dm
    nu a mai gsit sbox-ul si cu asta basta

    ok -pus pe treaba vad ca a avansat la gp3 si ma apuc de flash-uit dm-ul
    fac tot ce trebuie instalez ultimul sbox si ultimul cccam asta am tinut minte de acum cativa ani de cand am reusit sa il fac sa mearga si surpriza...

    ia configurari din parti
    am gasit tot felul de configurari ,care mai de care mai pompoase si tot felul de contraziceri!

    Am si eu nevoie de sfatul si indrumarea voastra ca sa fac dreamul sa mearga din nou

    eu detin :
    dreambox 800 hd pvr
    card gigi galben 1880
    bk
    rsa


    ce am nevoie ?:


    indrumarea voatra (sa curga rauri de bere rece si sa sfaraie gratarul) catre cea mai stabila imagine de flash-uit pe dm 800 , cea mai stabila combinatie de cam-uri si fisierele de configurare pt a ma putea bucura in continuare de dreambox,

    ar fi pacat sa instalez conserva H in locul dream-ului


    va multumesc anticipat





    ps: nu ma deranjeaza sa citesc , asa ca sunt binevenite si indrumarile catre tutoriale si postari din forum ,dar va rog din suflet ,doar cele care functioneaza
    needthanks!

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal,iata configuri ptr img: NEMESIS aici: http://www.girlshare.ro/32746652.4
    Nu ai specificat ce box ai clona sau nu dar iti pun 2 linkuri una ptr clona si una ptr original:
    PTR img de clona: http://dreamoem.com/showthread.php?1...HER-e3-ssl84b&
    PTR img original: http://nemesis.tv/NemesisImage/
    Bafta si sper ca te a ajutat bineinteles sa ai un minim de cunostinte:
    Bafta....

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Bucuresti / Pantelimon
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default multumiri

    dream-ul e original

    multumesc
    maine ma uit
    revin cu postari daca am rezolvat
    needthanks!

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor dreambox 800 card gigi 1880

    te ajut eu , am card digi 1880 , vorbim pe mess , daca vrei
    Quote Originally Posted by nakarmkir View Post
    salutare tuturor

    dupa ceva ani ieri seara am ramas fara gigi in dm
    nu a mai gsit sbox-ul si cu asta basta

    ok -pus pe treaba vad ca a avansat la gp3 si ma apuc de flash-uit dm-ul
    fac tot ce trebuie instalez ultimul sbox si ultimul cccam asta am tinut minte de acum cativa ani de cand am reusit sa il fac sa mearga si surpriza...

    ia configurari din parti
    am gasit tot felul de configurari ,care mai de care mai pompoase si tot felul de contraziceri!

    Am si eu nevoie de sfatul si indrumarea voastra ca sa fac dreamul sa mearga din nou

    eu detin :
    dreambox 800 hd pvr
    card gigi galben 1880
    bk
    rsa


    ce am nevoie ?:


    indrumarea voatra (sa curga rauri de bere rece si sa sfaraie gratarul) catre cea mai stabila imagine de flash-uit pe dm 800 , cea mai stabila combinatie de cam-uri si fisierele de configurare pt a ma putea bucura in continuare de dreambox,

    ar fi pacat sa instalez conserva H in locul dream-ului


    va multumesc anticipat





    ps: nu ma deranjeaza sa citesc , asa ca sunt binevenite si indrumarile catre tutoriale si postari din forum ,dar va rog din suflet ,doar cele care functioneaza
    Quote Originally Posted by nakarmkir View Post
    dream-ul e original

    multumesc
    maine ma uit
    revin cu postari daca am rezolvat

  5. #5
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by costynho View Post
    te ajut eu , am card digi 1880 , vorbim pe mess , daca vrei
    postati aici cea , mai stabila , setare de SBOX, direct pe CAID respectiv
    -------------------
    daca nu apare v-o postez eu.

  6. #6
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [main]
    server_only=1
    log=1
    userspath=/usr/bin/sbox.users
    channelinfo=/usr/keys/sbox.channelinfo
    webinterface=1
    webadmin=adminxxxxxxxxxxass
    webport=11280
    use_nagra=1

    [slot0]
    active=1
    sci=/dev/sci1
    ncdserver=1
    deskey=0102030405060708091011121314
    port=16000
    mhz=368
    reader=1
    cache=50

    [xxxxxxxx]
    rsa=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    boxkey=xxxxxxxxxxxx
    emm=0
    portlist=0

  7. #7
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cine are alta mai buna, sa o posteze, si sa explice , de ce este superioara,....
    multumesc

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor dreambox 800 card gigi 1880

    in plus , cu sbox se face AU la digi fara probleme.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @costynho
    Daca nu am setat server_only = 0, deci sa activez dvbapi, nu face update. Cel putin la mine nu a facut. Daca ai cardul doar pe sbox, pe un rec la care doar Dixi sa mearga, atunci probabil ca merge. In rest, sbox OK.

    Numai bine

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Bucuresti / Pantelimon
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default mess

    Quote Originally Posted by costynho View Post
    te ajut eu , am card digi 1880 , vorbim pe mess , daca vrei
    nakarmkir69 messenger id
    needthanks!

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Bucuresti / Pantelimon
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default oameni buni

    de dimineata ma chinui sa refac totul si nu merge ori sunt eu prost ori imi scapa ceva !

    ideea este in felul urmator
    imi trebuiesc urmatoarele informatii:

    ce imagine sa folosesc pe dm 800 original

    ce sbox
    ce cccam

    sau am inteles ca cel din tspanel ,dar care ca aici sunt toate versiunile
    am incercat si cu onestepcc tool

    mai am sa incerc cu benzina ci bricheta

    sunt batran si nu mai am rabdare sa caut si sa incerc

    va rog din suflt daca se gaseste cineva care sa ma ajute ,aveti adresa mea de yahoo sub avatar si am postato ceva mai devreme
    Last edited by nakarmkir; 10th August 2013 at 22:38.
    needthanks!

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Nedelea,Prahova
    Posts
    107
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ca si imagine ,eu pe dm800 original am nemesis 2.6.mai departe nu te pot ajuta ca eu am un card de tivusat in dm800.in dm 500 am un card de digi 1802 care merge cu combinatia cccam_oscam.

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Bucuresti / Pantelimon
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by con2002 View Post
    ca si imagine ,eu pe dm800 original am nemesis 2.6.mai departe nu te pot ajuta ca eu am un card de tivusat in dm800.in dm 500 am un card de digi 1802 care merge cu combinatia cccam_oscam.
    acum am instalat si eu nemesis si am facut update din dm

    presimt ca o sa mearga ,caut sa vad de unde instalez din menu settings sat motor
    needthanks!

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nakarmkir View Post
    acum am instalat si eu nemesis si am facut update din dm

    presimt ca o sa mearga ,caut sa vad de unde instalez din menu settings sat motor
    de vreo 4 zile te-am adaugat in mess. ti-am scris........degeaba......sper sa reusesti........bafta.......
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nakarmkir View Post
    de dimineata ma chinui sa refac totul si nu merge ori sunt eu prost ori imi scapa ceva !

    ideea este in felul urmator
    imi trebuiesc urmatoarele informatii:

    ce imagine sa folosesc pe dm 800 original

    ce sbox
    ce cccam

    sau am inteles ca cel din tspanel ,dar care ca aici sunt toate versiunile
    am incercat si cu onestepcc tool

    mai am sa incerc cu benzina ci bricheta

    sunt batran si nu mai am rabdare sa caut si sa incerc

    va rog din suflt daca se gaseste cineva care sa ma ajute ,aveti adresa mea de yahoo sub avatar si am postato ceva mai devreme
    Mai sus ti-am pus pe un uploader tot ce ai nevoie dar vad ca nici asa nu poti sa o rezolvi problema nu stiu daca mai simplu se putea...In rest numai bine..
    Bafta....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top