Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: un sfat va rog

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default un sfat va rog

    fratilor, ajutati-ma si pe mine ca mam zapacit incercind sa fac ceva si nu ii dau de cap
    am o retea de mai multe dreamuri in casa si 2 cartele focus una din ele este pusa in share ,iar cea de a doua vreau sa fac un share local numai pentru dreamurile din casa,am facut inca un server dar nu reusesc nici cum sa il fac sa mearga,ceva sfaturi sint bine venite mersi.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Nedelea,Prahova
    Posts
    107
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce anume nu iti merge?sa dai linii din serverul facut in dm din casa?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    al 2 -lea server nu reusesc sa ma conectez la el, nu cel care este pus in sharing ,ala merge
    am mai facut unul sa mearga numai dreamurile de la mine din casa si la ala nu reusesc sa ma conectez

  4. #4
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    detaliiiiiiiiiiii....sau vorba unui mare intelept de pe acilea....filozofati,ca mi e imi place asta

    ce dm?
    ce imagini?
    ce emu?

    configurile?
    ce nu reusesti mai exact?

    tot ce am inteles e,ca e pe intern niste dm uri cu o cartela focus

    bah
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Nedelea,Prahova
    Posts
    107
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incerc sa pricep ce nu reusesti sa faci.presupunand ca al doilea server iti deschide de pe card si tu vrei sa dai mai departe in celelelte dmar trebui sa faci asta:in dm baza pui in cccam.cfg linia
    F :dm1 dm1
    in dm1 in cccam.cfg pui urmatoarea linie:
    C : ip dmbaza port dmbaza dm1 dm1
    in loc de dm1 poti folosii orice user sau parola doar ca trebuie sa fie aceleasi si la linia F si la linia C

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok ,mai pe intelesul tuturor,vreau sa fac o retea locala fara sa am conexiune la internet numai cu dreamurile din casa prin retea locala se dau 8 dreambox 500s si citeva swich-uri,pot sa le conectez intre ele fara sa fac un host? numai prin IP? daca da ,cum se face ? ca eu nu reusesc,am incercat sa mai deschid un port pe un router romtelecom speedthach dar nu reusesc si sa mai fac un host ,ca asa era mai simplu

  7. #7
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu tre sa faci nici un Host. Daca vrei local fara router trebuie sa setezi IP-uri fixe in aceiasi clasa la toate dremurile de genul 192.168.1.1 pana la 192.168.1.9 cu subnet mask 255.255.255.0 GW si DNS nu ai nevoie. Apoi in dreamul server sa zicem 192.168.1.1 faci linii F iar in cele client pui c: 192.168.1.1 user pass si tre sa mearga.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sat one View Post
    ......numai cu dreamurile din casa prin retea locala se dau 8 dreambox 500s si citeva swich-uri,....
    Pensiune?
    SHALOM

  9. #9
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sat one View Post
    ok ,mai pe intelesul tuturor,vreau sa fac o retea locala fara sa am conexiune la internet numai cu dreamurile din casa prin retea locala se dau 8 dreambox 500s si citeva swich-uri,pot sa le conectez intre ele fara sa fac un host? numai prin IP? daca da ,cum se face ? ca eu nu reusesc,am incercat sa mai deschid un port pe un router romtelecom speedthach dar nu reusesc si sa mai fac un host ,ca asa era mai simplu
    ok daca se dau 8 dm uri(nu e un numar magic)iti pot spune spor la treaba...indiferent ca e pensiune sau gradinita

    eu tot nu prea inteleg cum ajungeti voi asa repede la nivelu asta de share fie intern fie extern fara a avea un minim de experienta

    de fapt prostiile se invata repede si primele...asa e si cand inveti o alta limba,asta e primu lucru pe care il inveti
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    ok daca se dau 8 dm uri(nu e un numar magic)iti pot spune spor la treaba...indiferent ca e pensiune sau gradinita

    eu tot nu prea inteleg cum ajungeti voi asa repede la nivelu asta de share fie intern fie extern fara a avea un minim de experienta

    de fapt prostiile se invata repede si primele...asa e si cand inveti o alta limba,asta e primu lucru pe care il inveti
    ciinele moare de drum lung si prostul de grija altuia,te-ai bagat ca musca in curul calului ce te f..te grija daca am pensiune sau gradinita,eu am pus o intrebare pentru cei care stiu sa raspunda nu pentru dobitoci care se baga in seama numai sa faca posturi pe forumuri ,tu nu esti un "stupido cane" esti chiar o potaie jigarita,daca nu stii sa raspunzi la intrebari puse pe forum nu te baga in seama ,fa si tu ce face un ciine sub masa

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Pensiune?
    nu, nu am pensiune si nici gradinita cum spune un dobitok pe aici ,am mai multe receivere in 2 case si vreau sa le conectez la un smart card dar altul decit cel care il am in sharing,am reushit pina la urma dupa ce am incercat o gramada de variante

  12. #12
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sat one View Post
    nu, nu am pensiune si nici gradinita cum spune un dobitok pe aici ,am mai multe receivere in 2 case si vreau sa le conectez la un smart card dar altul decit cel care il am in sharing,am reushit pina la urma dupa ce am incercat o gramada de variante
    bravo,....suntem fericiti, ca ai reusit, si ai impartasit experienta cu noi,....in totalitate
    altul care exceleaza in inteligenta individuala, si nu colectiva,....intr-un forum.
    dovada suprema ca apartinem unei natii de cacat, care se purjeaja sau migreaza spre Italieni,sau alte natii, inspre vest,....e chestie de gravitatie, ....nu de zona geografica
    Last edited by strike_gabriel; 8th August 2013 at 02:46.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by strike_gabriel View Post
    bravo,....suntem fericiti, ca ai reusit, si ai impartasit experienta cu noi,....in totalitate
    altul care exceleaza in inteligenta individuala, si nu colectiva,....intr-un forum.
    dovada suprema ca apartinem unei natii de cacat, care se purjeaja sau migreaza spre Italieni,sau alte natii, inspre vest,....e chestie de gravitatie, ....nu de zona geografica
    scuze dar era era seara tirziu si ma grabeam la somn , dupa ce m-am chinuit citeva ore sa il fac ,am pus portul de la hostul meu la linia care am dat-o in receiverele client si functioneaza

  14. #14
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru cei care nu stiu si vor sa afle, si au 2 carduri cu CAID diferite---pe care doresc sa le forwardeze intern prin router, la rec client din alte camere,.....de la rec server, procedeaza astfel


    in receptorul SERVER
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++la OSCAM config ------ in var>tuxbox>config

    se deschid 2 porturi separate pentru fiecare Caid dorit

    [newcamd]
    Key = 0102030405060708091011121314
    Port = [email protected]09cd:000000;[email protected]0100:000030
    keepalive = 1

    aceleasi porturi
    11000
    11001
    se deschid la forward prin routerul propriu

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ la OSCAM user ------ in var>tuxbox>config
    [account]
    user = user
    pwd = pass
    group = 1
    #hostname = 127.0.0.1
    uniq = 1 # - prioritate maxima
    AU = 0
    CAID = 09cd
    ident = 09cd:000000

    [account]
    user = user2
    pwd = pass2
    group = 2

    uniq = 1 # - prioritate maxima
    AU = 0
    CAID = 0100
    ident = 0100:000030


    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    ==================================
    si recul client -- se adauga linia 1 si 2 pentru fiecare CAID in CCCam cfg.

    N : 192.168.1.10X 11000 user pass 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 256 # pentru primul Caid
    N : 192.168.1.10x 11001 user2 pass2 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 256 # pentru second Caid

    si vizionare placuta
    PS:
    daca se trimite spre alt receptor din casa , un Caid { 09cd, spre exemplu, care calatoreste prin portul 11000 }

    N : 192.168.1.10Y 11000 user pass 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 256 # pentru primul Caid
    N : 192.168.1.10Y 11001 user2 pass2 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 256 # pentru second Caid

    And Enjoy the sharing in your own house, from your own cards !
    Last edited by strike_gabriel; 8th August 2013 at 19:10.

  15. #15
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sat one View Post
    fa si tu ce face un ciine sub masa
    dupa primu post de ce nu ai fost asa violent?

    mda,te poate musca de ***** rau de tot si ar fi pacat de tineretea si viitoru tau....asta asa ar reiesi di postarea de mai sus,adica un pustan care nu si a tras o de mult sau e agitat dupa o betie combinata cu aspirina

    dar ....in realitate,stim noi,nu?
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top