Sziasztok! Cccam Partnereket keresek! CSerébe adnám amim van! minden jöhet! ubuntu szerverem van cccammal konfigolva, adsl nettel nonstopp megy! aki szívesen cserélne velem sort, akkor írjon itt vagy pmben![]()
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.
Sziasztok! Cccam Partnereket keresek! CSerébe adnám amim van! minden jöhet! ubuntu szerverem van cccammal konfigolva, adsl nettel nonstopp megy! aki szívesen cserélne velem sort, akkor írjon itt vagy pmben![]()
Szia,
engem érdekel a dolog, privátban megbeszélhetjük a részleteket, de itt arra nekem még nincs lehetőségem.
Küldd el köv. cimre, hogy mi az ami a csere alapját képezi: cardsharing kukac email pont com
Üdv,
BB
Szia, irtam pm-t de nem kaptam ra valaszt toled.
udv, Barnes
Antena 1,3 cm dipol si 90 cm 2x offset de la RCS x3 , LNB Strong, Vector, Digi TV de la RCS x3 , Sky Star 2 rev 2.6, pozitioner strong cu motor digipower HH Diseq 1.2 ; Dreambox 7020, Optibox , Echosmart 790 , Echosmart 791, Nokia Dbox 1
oke, meg nem jott meg, amugy koszi szepen varom a valaszod.
Antena 1,3 cm dipol si 90 cm 2x offset de la RCS x3 , LNB Strong, Vector, Digi TV de la RCS x3 , Sky Star 2 rev 2.6, pozitioner strong cu motor digipower HH Diseq 1.2 ; Dreambox 7020, Optibox , Echosmart 790 , Echosmart 791, Nokia Dbox 1
nemértem, nem jött meg? Pedig elkuldtem!, na akkor mégegyszer. lehet felém nem klaffol valami, tudnál küldeni egy levelet az email címemre? [email protected] ott folytathatjuk, oda csak átmegy az üzid!
ja már tudom, még keveset fórumoztam. És nincs engedélyezve az üzi küldésem. 60 fórum üzi küldés kel hogy működjön a privát üzenet küldözgetése, hát azért ez ciki.![]()
Last edited by Marczilla27; 13th August 2013 at 17:43.
Igy van, ezért adtam meg én is az email cimem.
A 2.1.4-el nincs gond, a 2.2.1 és a 2.3.0 backdoor-t tartalmaz, ennek ellenére a 2.2.1-et használják sokan, de a 2.3.0-t többen jelezték felém, hogy ha lehet, azt ne használjam én se.
A 2.1.4 előttivel lehet trükközni, ezért van ahol azookat is tiltják (2.1.0 , 2.1.1. stb).
Én a 2.1.4-et használom vagy a 2.2.1-et.
akivel cseréltem jelezzen visszafelém hogy minden oké e! Ha nem akkor javítok rajta ha olyan jellegü.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)