Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 7020 HD - intrebare 2 tunere SAT

    Am doua antene parabolice independente in 2 directii diferite.
    O antena e pe MOTOR iar cealalta cu configuratei Astra/Hotbird printr-un Multiswitch legate unde vad mai multe apartamente!

    INTREBARE:
    reuseste receptorul asta cu 2 tunere sa "ghideze" ambele configuratii fara sa se muste motorul cu Multiswitch intre ele, daca leg o antean la un tuner si cealalta configuratie cu Multiswich la celalat tuner
    Are cineva ceva asemanator la activ Cum se comporta

    Multzam de ajutor

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    teoretic nu ar trebui să fie vreo problemă dacă setezi fiecare satelit pe tunerul respectiv. Același lucru vreau să îl fac și eu, dar în cazul meu am un tunner de cablu și unul de satelit.

  3. #3
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ceva idei - nu are nimeni un DM 7020 cu 2 Tunere fratilor
    Configuratie ceva ?

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7° N 114.4° W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat sa configurezi si nu merge?

  5. #5
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu are in meniu la tuner config : tuner1 si tuner2 ca sa le poti configura separat cum vrei ? daca are asa ceva atunci nu vad de ce sa fie vreo problema

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7° N 114.4° W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma intreb oare ce se intampla daca pui pe ambele tunere acelasi satelit. Cand comuti pe un canal de pe acest satelit, de unde stie ce tuner sa foloseasca

  7. #7
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu 2 tunere pe acelasi satelit o sa il ia pe primul iar daca primul e folosit la inregistrare il ia pe al doilea. Asa ar fi normal nu qm sa experimentez.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  8. #8
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tunerul legat la motor il seteaza cu USALS , iar cel legat la multiswitch il seteaza cu diseqc

  9. #9
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci hai ca io centrez si tot io.. dau cu capu`
    Am testat azi cele doua tunere de pe acest DM7020 HD si merg brici.
    Se pot configura independent unul de altul si chiar mutatul dupa un tuner pe celalalt nu se observa ...
    Deci recomand oricui care are 2 instalatii separate!

  10. #10
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ibiza View Post
    Ma intreb oare ce se intampla daca pui pe ambele tunere acelasi satelit. Cand comuti pe un canal de pe acest satelit, de unde stie ce tuner sa foloseasca
    turnerul A este considerat master de catre procesor {din soft ] si el cupleaza primul daca sunt configurate identic
    daca esti pe acelasi satelit--- si A este ocupat { canal sau record program }, si continui sa butonezi-- pe canale --intra ca prioritate turner B

    nu este nici filozofie noua, sunt independente dar prioritate de master o are intotdeauna turnerul A

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top