Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 58
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    otopeni
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default PRO TV are trei amplasamente de emisie in Bucuresti prin care ofera experimental tele

    PRO TV are trei amplasamente de emisie in Bucuresti prin care ofera experimental televiziune digitala terestra/SNR transmite DVB-T in Bucuresti, Sibiu si Brasov

    http://economie.hotnews.ro/stiri-tel...biu-brasov.htm

  2. #2
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tot degeaba daca emite cu putere mica...

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Above
    Posts
    9,206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by piro1 View Post
    PRO TV are trei amplasamente de emisie in Bucuresti prin care ofera experimental televiziune digitala terestra/SNR transmite DVB-T in Bucuresti, Sibiu si Brasov


    http://economie.hotnews.ro/stiri-tel...biu-brasov.htm
    Mare stire mare....dar

    Ia citeste frumos ce posta pe RDI marele Satenicu pe 13 Septembrie 2011 ! despre cele 3 locatii ale ProTv aici !

    Reteaua SFN are urmatoarele emitatoare.
    1- Piata Charles de Gaule



    2- Piata Progresu



    3- Campia Libertatii colt cu Baba Novac


    Suntem in 2013!

    ProTV face teste deasemenea in Bucuresti, cu putere scazuta, pe C-21 in DVB-T2 de ceva timp, precum se poate vedea tot pe RDI aici.









    Vom avea parte de surprize placute din partea lor in curand in ceea ce priveste DVB-T-ul la scara nationala.
    Poate chiar inaintea SNR-ului daca o mai lalaie mult Nica din aceleasi motive " oculte " ca predecesorii pe care ii hulea cand nu era la ciolan!
    Motivarea ca nu au bani e o minciuna cand e vointa politica!
    Poate chiar asta se doreste, ca ProTv-ul sa porneasca reteaua la nivel national inaintea lor...vorbesc unele babe davidiene prin targul CNA-ului.

    Last edited by 007/Ro; 26th July 2013 at 17:25.

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SNR are DVB-T in Brasov? daca DA de cand?
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca sa faci acoperire nationala pe DVB-T trebuiesc bani .Tocmai de bani are nevoie protvul acum .Ei vor sa scoata bani nu sa bage.



  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Rm Sarat
    Posts
    3,677
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by 007/Ro View Post

    ProTV face teste deasemenea in Bucuresti, cu putere scazuta, pe C-21 in DVB-T2 de ceva timp,
    Face teste in DVB-T2 ...?!
    Cum se explica faptul ca se poate ,,receptiona '' cu tuner mpeg 2 ?
    Sau cumva face teste in DVB-T si DVB-T2 ... explicabil prin faptul pierderii semnalului in DVB-T de catre Mouse

  7. #7
    dependent de antene Mentor
    Join Date
    May 2010
    Location
    brasov
    Posts
    649
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [QUOTE=Costel DVB-T;
    Cum se explica faptul ca se poate ,,receptiona '' cu tuner mpeg 2 ?
    Sau cumva face teste in DVB-T si DVB-T2 ... explicabil prin faptul pierderii semnalului in DVB-T de catre Mouse [/QUOTE]



    Pe 28 si 40 nu cu mult timp in urma pateam acelasi lucru,nu gasea nici un serviciu la scanare,dar vedea calitatea in digital.La fel cum o vede si pe cea analogica pe bara de nivel chiar daca nu este facut sa redea analogicele el totusi le vede.Si ar mai fi o ciudatenie la emisie care m-o indus in eroare,nici un digital Bulgaresc luat pe tropo nu a disparut cu nivel si calitate intr-o fractiune de secunda la fel cum dispare doar C 21.Acum este,acum nu este,ca si cum as scoate mufa de la antena atit de repede se produce.

    Eu cred ca informatia digitala este alcatuita din mai multe componente sa le zic asa,posibil ca una dintre ele sa fie comuna atit in mpeg 2 cit si in 4 si astfel incit tunerul poate sa le vada chiar daca nu le poate reda.Oricum ar fi,una dintre componente este mult mai dificil de receptionat decit clasica crominanta si astfel acest parametru ingroapa receptile de la distanta.Degeaba tot este laudat digitalul asta,nimic nu vine gratis pe lumea asta si pentru tot trebuie platit un pret,in cazul digitalului o sa platim cu imposibilitatea receptiei dincolo de orizont mult mai repede decit in clasicul analogic.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Above
    Posts
    9,206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DVB-T2 este superior tocmai pt ca necesita un camp mai mic la receptie, deci cu aceeasi putere de emisie se deserveste o arie de acoperire mai mare
    ( deci mai bine si pt. DX )

    + " incape " mult mai multa informatie.

    O zi buna!

    P.S.
    Bulgarii au DVB-T acum dar MPEG4 ( la fel ca si SNR-ul si C30 ProTV ), nu faceti confuzii!
    Unele aparate DVB-T care "stiu" MPEG4 ( depinde de chipset ) vad la scanare DVB-T2-ul dar nu-l demoduleaza.
    Din ce am vazut la TV-urile care-mi trec prin mana, cele care au S2 stiu si DVB-T2 desi nu se sepcifica in mod express acest lucru de unde si ceata care invaluie consumatorul!
    Last edited by 007/Ro; 27th July 2013 at 10:37.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Ploiesti
    Posts
    387
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.
    Stau n cartierul Pajura, am receptor DVBT AMTC, cel din Carf, şi o antenă V, pusă pe TV.
    Nivelul semnalului pe 54 şi 59 este 100%, este şi normal, avnd n vedere că văd emiţătorul SNR de pe geam.
    Problema este cu semnalul de pe 30, este foarte fluctuant.
    ProTV-ul pe canalul 31 l recepţionez fără antenă.
    Dacă PROTV are emiţătorul digital n Charles de Gaulle, de ce nu-l recepţionez?
    Pe canalul 21, receptorul nu vede nici un fel de semnal. Să fie de vină decodorul, sau poziţia antenei?

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Above
    Posts
    9,206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ProTV-ul digital este pe verticala!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Ploiesti
    Posts
    387
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok. Am pus antena şi pe verticală. Şi tot degeaba.

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Rm Sarat
    Posts
    3,677
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by popetedenis View Post
    Ok. Am pus antena şi pe verticală. Şi tot degeaba.
    Daca faci referire la ch. 21 ,asta se receptioneaza doar la 33 m inaltime in Bucuresti

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Ploiesti
    Posts
    387
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La amndouă. Dar n special la canalul 30

  14. #14
    dependent de antene Mentor
    Join Date
    May 2010
    Location
    brasov
    Posts
    649
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by popetedenis View Post
    Problema este cu semnalul de pe 30, este foarte fluctuant.
    Cred ca ai scapari de la cablu pe C 30,de asta fluctueaza semnalul pe bara.asa imi face si mie C 54,ca am interferente catv.Eu am mutat antena spre fundul curtii si am scapat de probleme,calitatea sta acum la 30% constant daca pun antena acolo.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Ploiesti
    Posts
    387
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mouse View Post
    Cred ca ai scapari de la cablu pe C 30,de asta fluctueaza semnalul pe bara.asa imi face si mie C 54,ca am interferente catv.Eu am mutat antena spre fundul curtii si am scapat de probleme,calitatea sta acum la 30% constant daca pun antena acolo.
    Lungimea cablului este de maxim 50 cm. Antena este n V, telescopică, din aceea care veneau cu TV-urile de 14".
    Dacă ar să o scot afară aşi avea semnal maxim, dar nu am posibilitatea.
    Poate cu timpul o să umble la puterea semnalului.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top