Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default Update Card Gigi Tv 1802 ??

    Poate sa explice cineva cum se face exact update la acest card 1802 in dm500s?
    Am tot incercat,dar fara rezultate
    Cu dvbapi am incercat
    Alte solutii nu cunosc

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai pune configul aici
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  3. #3
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu ii fac in sbox, si isi face update foarte bine !
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Nedelea,Prahova
    Posts
    107
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu fac in oscam cu dvbapi activat.
    bifez AU
    boxtipe dreambox
    request mode 1
    cer activarea cardului online pe site-ul lor si in cateva minute face update

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1802 ori 1880 ?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Nedelea,Prahova
    Posts
    107
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca intrebarea e pentru mine,1802

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am lasat o zi intreaga cu dvbapi activ si nimic,am cerut si activare la ei........degeaba

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default a

    pune si tu configu
    daca ai setari ok ar fi trebuit sa faca au.
    undeva nu este in regula
    la setari ma refer.

  9. #9
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in oscam.conf ai asa ceva ? :

    emmcache = 1,3,2
    blockemm-unknown = 1
    blockemm-g = 1
    saveemm-u = 1
    saveemm-s = 1
    dropbadcws = 1
    auprovid = 002011

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu nu am decit asa ceva in Oscam conf:


    [global]
    logfile = /tmp/stdout
    loghistorysize = 1024
    clienttimeout = 2000
    fallbacktimeout = 1800
    failbancount = 5
    failbantime = 1440
    cachedelay = 50
    nice = -1
    waitforcards = 0
    preferlocalcards = 1
    saveinithistory = 1
    lb_mode = 1
    lb_nbest_percaid = 1802:1
    lb_savepath = /tmp/.oscam/stat
    lb_reopen_mode = 1
    resolvegethostbyname = 1
    dropdups = 0


    [monitor]
    hideclient_to = 15
    appendchaninfo = 0


    [newcamd]
    port = [email protected]:000000,002011,002111
    key = 0102030405060708091011121314
    keepalive = 1




    [webif]
    httpport = 8888
    httpuser = root
    httppwd = xxxxxxxxxxx
    httprefresh = 5
    httpallowed = 127.0.0.1,192.168.0.1-192.168.255.255

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Militianu are dreptate, si din punctul meu de vedere, pentru 1802, cea mai stabila solutie si simpla totodata, este Sbox0051+CCcam213, am si eu pe un 500s si merge ca uns, niciodata nu s-a blocat cardul, nefiind nevoie de restart cu sapatamanile.




  12. #12
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am urcat la varianta mult mai stabila Sbox 0.0.5-4.
    In sbox config avem :
    [main]
    server_only=1 # 0=emu+newcamd server 1=only newcamd server
    #server_only=0 # PENTRU AU

    si

    emm=1 # 0=accept all 1=block emms 2=block emmu 4=block emmg
    #emm=0 # PENTRU AU
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Deşi una din marile diferenţe ntre CCcam şi OScam este faptul că OScam se configurează din interfaţa WebIF, majoritatea celor care tot trmbiţă despre OScam s-au cramponat la a posta şi reposta la infinit configuri peste configuri, de cele mai multe ori inutile şi irelevante.

    La OScam se foloseşte cel mai uşor interfaţa WebIF.


    Pentru jhon81 (dar şi ceilalţi interesaţi):
    n primul rnd asigură-te că ai opţiunile de update active. Asta nseamnă AU=ON la reader, client şi DVBapi (dacă foloseşti). Dacă nu le ai ncă active atunci le activezi din secţiunea READERS (debifezi "AU disabled"), USERS (bifezi "AU") şi CONFIGURATION->DVBAPi (şi aici bifezi "AU"). Interfaţa ar trebui să arate aşa:



    După ce te asiguri că configuraţia reader/client este corectă poţi vedea dacă ajung EMM la cartelă. Selectezi "EMM logging" n WebIF (cifra 64 din josul paginii) şi o să-ţi apară dacă EMM sunt trimise sau nu spre cartelă.



    Numărul de EMM-uri scrise n cartelă le poţi vedea la secţiunea READERS.


  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    #Didi. Daca nu te superi,ce imagine ai pe DM 500S ?

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by saulescu View Post
    #Didi. Daca nu te superi,ce imagine ai pe DM 500S ?

    NabiloDM500-V08-MAXVAR




 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top