Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default are cineva powerline legat la drimbocz?

    mi-am cumparat ieri o pereche(2 buc) sa leg drimboczu la lan(pe wifi viteza de transfer a fisierelor era mica)
    daaa nu merge,nu vrea recu sa se conecteze prin lan
    powerlineul functioneaza perfect cu laptopul,nu sunt la distanta mare sa incurce cumva ceva
    ceva idei?....
    mersi

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai ping in dreambox?ai incercat si din dreambox in powerline cablu utp inversat?inverseaza in priza cele 2 powerline.
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bag laptopu in powerlan ,merge
    bag drimboczu.............. nu merge(nici pingul)
    bag inapoi laptopul........nu mai merge nici el
    dreamu direct in lan cu routeru merge
    sa fie priza de vina?

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,028
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hoffen View Post
    bag laptopu in powerlan ,merge
    bag drimboczu.............. nu merge(nici pingul)
    bag inapoi laptopul........nu mai merge nici el
    dreamu direct in lan cu routeru merge
    sa fie priza de vina?
    Ce spune dreamboxul la IP ? Are si DHCP on ?

    Merge perfect prin powerline, daca reuseste sa negocieze corect cu routerul care este la un alt capat al retelei.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dreamu l-am pus la dhcp si on si off,el zice ca e ok,linkul(becul verde) e pornit

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Tm
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default Powerline

    La mine functioneaza cu powerline de la Tp link, am ip fix pe dreambox dm800clon! Incearca cu Ip fix, gateway, mask, etc., restarteaza reteaua de la dreambox, restarteaza dreamboxu, trebuie sa functioneze!
    Skystar2, SG-2100, 2xDolce, 1xDigi, poz. Strong x 1.2 Fe

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    inca nu am incercat sa dau cu el pe geam...
    CULMEA e ca in alta camera dm cu powerlanul functioneaza!
    powerlanurile sunt in acelasi perete bagate,unul intr-o camera,celalalt in alta camera
    o fi cablul de cupru prea subtire?
    nu mai inteleg nimic
    powerlanurile sunt atheros

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai retea de curent trifazic(380v) in casa?
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da,in bucatarie cel putin(la aragaz).nu stiu daca e in toata casa
    sa bag dreamu(sau powerlineul) acolo?

  10. #10
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate-s prizele pe faze diferite.
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa opresti sigurantele de la prize pe rind si vezi cum sunt legate camerele
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dap,dormitorul e impreuna cu bucataria...
    asta inseamna ca nu o sa "merge"?

  13. #13
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai curent trifazic si camerele sunt alimentate pe faze diferite nu are cm sa mearga fiind retele diferite. O solutie care chiar functioneaza este cu "phasenkoppler", asta iti "baga" semnalul pe toate fazele si de fapt e doar o stea de condensatori. Cauta pe net vezi ce e asta si cum il poti face, merge sigur.

    Cam asa ceva:

    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi de raspunsuri
    am gasit asta: "http://www.ebay.de/itm/Allnet-ALL168...item4856a5bec7"
    am citit si pe forumuri nemtesti si cica ba ar merge,ba nu ar merge

    ce am gasit interesant e ca o vechitura de router(speedport v701) care o am in beci poate fi "tunata" cu soft de fritzbox si sa il leg in repeater

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @hoffen
    Speedport 700V am si eu ca repeater legat la Fritzbox 7390/Basisstation. Nu trebuie neaparat sa pui soft fritz pe el.
    Mai ar fi o varianta foarte ieftina, testata de mine: de la Aldi poti cumpara un Wireless-Lan-Verstärker, in acest caz de la Medion, si legat ca repeater la Fritzbox. Din el poti iesi cu cablu spre Dreamul fara W-Lan. Plus ca ai si W-Lan Erweiterung prin el. Eu am dat 28€ pe el.

    Numai bine

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top