Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor deblocare cont dyndns

    va rog ajutati-ma cum sa fac si unde sa intru sa-mi deblocheze contul la dyndns

  2. #2
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum s-a blocat ?
    Eu am primit de la ei instiintare ca daca nu il accesez cel putin o data pe luna, mi-l blocheaza.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu o saptamana inainte sa se implineasca o luna ei trimit mail de instiintare, pt a confirma ca contul este inca activ, trebuie doar o logare la ei pe site.
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cauza penelor de curent repetate

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Auci...pt asta trebuie sa trimiti email convingator (oricum trebuie sa le trimiti ceva)si daca merge sa setezi updater-ul la minim 20 min parca-sa nu se mai intample.

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci sa inteleg ca nu mai pot face nimic decat alt cont la no-ip

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by mihaimitocaru View Post
    va rog ajutati-ma cum sa fac si unde sa intru sa-mi deblocheze contul la dyndns
    Nu şti engleză sau care este problema?
    Ca să-ţi deblochezi contul dynDNS trebuie să intri n contul tău account.dyn.com
    Contul se blochează n urma actualizărilor prea dese. Cred că ai setările de update făcute greşit.
    Verifică-ţi setările de update şi după ce le rezolvi intră n cont şi de acolo poţi debloca (nu pot să-ţi dau fix pe ce să apeşi deoarece nu am contul blocat ca să văd cum arată interfaţa unui cont blocat).


  8. #8
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si care sint setrile corecte la Updater

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Regula generală este să facă update doar cnd se schimbă iP-ul.
    Dacă faci cereri multiple de update şi iP-ul nu sa schimbat atunci ţi se blochează contul pnă reuşeşti să-ţi configurezi clientul de update.

    Există foarte multe aplicaţii care fac update la dynDNS aşa că setările diferă de la una la alta. E recomandat să foloseşti un client simplu, fără prea multe opţiuni de configurare. De regulă toate routerele vin cu un astfel de client.

    Exemplu Router EDiMAX:


    Exemplu inadyn pe DM500:


    Mulţi fac greşeală să-şi configureze clientul de update şi pe router şi pe Dream (sau pe toate Dreamurile din casă) şi astfel se ajunge la cereri multiple de update pentru acelaşi iP.

    Oricum, un cont blocat nu este o tragedie. Se intră n cont şi se apasă linkul de UNBLOCK.

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mac000934 View Post
    Regula generală este să facă update doar cnd se schimbă iP-ul.
    Dacă faci cereri multiple de update şi iP-ul nu sa schimbat atunci ţi se blochează contul pnă reuşeşti să-ţi configurezi clientul de update.

    Există foarte multe aplicaţii care fac update la dynDNS aşa că setările diferă de la una la alta. E recomandat să foloseşti un client simplu, fără prea multe opţiuni de configurare. De regulă toate routerele vin cu un astfel de client.

    Exemplu Router EDiMAX:
    http://i.imgur.com/iCwMpFf.jpg

    Exemplu inadyn pe DM500:
    http://i.imgur.com/C41T07m.jpg

    Mulţi fac greşeală să-şi configureze clientul de update şi pe router şi pe Dream (sau pe toate Dreamurile din casă) şi astfel se ajunge la cereri multiple de update pentru acelaşi iP.

    Oricum, un cont blocat nu este o tragedie. Se intră n cont şi se apasă linkul de UNBLOCK.
    am cautat si nu am gasit nimic de deblocare cont

  11. #11
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    posibil sa nu fie buton , le trimiti un mail mieros cu scuze si rugaminti pt deblocare

  12. #12
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca in afara de contul blocat, mai ai unul, poate nu ti l-ai configurat inca.

    In plus, in cazul unui cont blocat ptimesti instructiuni clare pe mail.

    Detalii :
    http://www.dyncommunity.com/question...n-or-link.html

    Mai mult, daca ii intrebi in mail, iti vor spune care e device-ul ce a cauzat blocarea contului...
    Citesti aici :
    http://forum.dyndnscommunity.com/for...hp?f=10&t=2819

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top