Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 76
  1. #1
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default Focussat pe smart tv

    Are cineva Focus pe Smart?
    merge? Un cam compatibil?
    Impresii?
    ----------------------------------------------

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Bucuresti
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am testat eu. Functioneaza perfect. Testat cu acest cam: http://www.teledigital.ro/web/guest/...x_CAS_7_Synaps
    Televizor Samsung Seria 7000
    Emme Esse 115cm, h-h Stab 120,Vu+ Solo​2, Samsung UE40ES6710, tevii s660 dvb-s2,

  3. #3
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe LG nu ar trebui sa fie probleme nu?
    ----------------------------------------------

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Romanica
    Posts
    535
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acelasi Cam pe LG lm660 functioneaza perfect
    MacMini, MacBookAir, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi CATV digital

  5. #5
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by perseus View Post
    Am testat eu. Functioneaza perfect. Testat cu acest cam: http://www.teledigital.ro/web/guest/...x_CAS_7_Synaps
    Televizor Samsung Seria 7000
    Ma faci sa-mi cumpar si CAM de ala,mai am unul,tot pentru Samsung seria 7,dureaza mult comanda,cum e cu comenzile la tv,raspunde repede ? CAM-ul viaccess merge cu cardul TVR dar focussat nu vrea ...

    Mersi fain !

    @laur ai grija ce CAM iti iei ca nu toate merg,am patit-o eu !

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Romanica
    Posts
    535
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Zapping Sub 1 sec pe SD, ceva mai mult de 1 sec pe HD. Cam asa schimba... Functioneaza perfect pe LG si Panasonic
    MacMini, MacBookAir, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi CATV digital

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Romanica
    Posts
    535
    Posts Thanks / Likes

    Default

    MacMini, MacBookAir, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi CATV digital

  8. #8
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Laur te bagi ? vreau si eu un CAM de ala !

  9. #9
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta il am eu si nu merge pe smart tv !

    http://www.satmultimedia.tv/cam-modules/conax?lang=en

    Ps
    Acum am plasat si eu comanda !
    Last edited by mariuss; 23rd July 2013 at 11:57.

  10. #10
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge moo cu synapsul
    Te astept la mine să vedem o pornache in 3di
    ----------------------------------------------

  11. #11
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,885
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by laur21 View Post
    Merge moo cu synapsul
    Te astept la mine să vedem o pornache in 3di
    Conax sau nagra merg si cu diablo (wirless...)
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


  12. #12
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by laur21 View Post
    Merge moo cu synapsul
    Te astept la mine s vedem o pornache in 3di
    Pai eu merg pe incredere de aia l-am comandat din acelasi loc,azi o sa-l primesc,mersi fain poti sa dai o bere,o primesc

    In principiu cam sapt viitoare vin "la deal" Pregateste tochitura aia

  13. #13
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge foarte bine,Recomand !

    Mersi @perseus

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2005
    Posts
    475
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariuss View Post
    un cam compatibil !
    giga twincam blue

  15. #15
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Moo hecx e veche
    Si-a luat deja synaps
    ----------------------------------------------

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top