Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Junior Member Junior
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Dec 2005
  Posts
  2
  Posts Thanks / Likes

  Default internet one-way satelit

  Am o mica retea de cartier si sunt conectat la 2 provideri de net unu prin antena radio iar celalat prin cablu utp amandoua servici sunt slab calitativ in orele de varf ideie mea este sa renunt la unu din cei 2 mai exact la firma care imi ofera net prin sistem radio si sa o inlocuiesc cu un alt provider prin satelit. Am vazut mai multe oferte de conectare la satelit dar cea mai buna mi-sa parut la www.skynetwork.ro asa vrea sa stiu daca pot folosi browsing de la skynetwork si download-ul de la providerul terestru si acest lucru se poate face din setari server etc ex: useru nr 5 sta mess joaca wow asta face parte din browsing si se gandeste omu sa copie un film de pe net eu vreau ca in acest moment acel film sa se downloadeze pe isp terestru adica din server sau setari asa putea face ca automat acel film sa se downloadeze pe isp terestru .As vrea sa imi recomandati un isp pe satelit care este incercat si ofera calitate si preturi acceptabile
  Daca are cineva internet de la skynetwork sa ne spuna cum merge acest isp care dupa parerea mea cred ca este un bun necesar pe piata romanesca. Va multumes si astept raspuns

 2. #2
  Senior Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Nov 2004
  Location
  Eire
  Posts
  1,083
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Da...suna provocator! Un IT Consultant ti-ar cere bani grei pentru asa ceva!
  Oricum,in ore de varf,peak times,toti ISP au acelasi probleme,poate datorita faptului ca sunt conectati la acelasi backbone !

  Da un search pe google pentru Bandwidth Allocation Control,poate gasesti ceva pentru bugetul tau!

  De asemenea,nu uita:satelit download este supus la un ping time mai mare decat alte media,download bun/browsing slow,Fair Access Policy(download limita) si regulile nescrise ale furnizorului de serviciu!

  Ti-as recomanda un singur ISP dar care are un download speed destul de mare pentru cerintele traficului tau si un contentio ratio destul de mic.Un 2-3 M teava si max 10-20 users ce share teava ar fi bun.Nu cunosc piata de acasa,dar as cauta asa ceva!

  Success...
  Dreambox7020 & WavefrontierT90

  Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


  Technics...is timeless ! ! !

 3. #3
  Junior Member Junior
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Dec 2005
  Posts
  2
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Da multumesc pt raspuns Rolion dar deocamdata tot nustiu nimic despre internetul prin satelit de cand am postat ultima oara mi-am cumparat si echipamentul necesar dar dupa o zi intreaga de invirtit antena nam prins nici un amarat de satelit totusi astept in continuare un raspuns ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. Internet via satelit
  By Johndesim in forum Placi DVB
  Replies: 2
  Last Post: 11th October 2006, 10:28
 2. Internet prin satelit
  By LUCIAN in forum RDI - Satelit
  Replies: 8
  Last Post: 5th April 2006, 13:45
 3. BizarNet internet via satelit ??
  By byb in forum Placi DVB
  Replies: 9
  Last Post: 3rd March 2005, 12:46
 4. internet satelit cu ss2 ????
  By byb in forum Placi DVB
  Replies: 2
  Last Post: 8th December 2004, 08:22

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top