Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28

Thread: ajutor dm 500s

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2013
    Location
    DOLJ
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor dm 500s

    nu pot stege imaginea pt a reinstala alta imi apare un mesaj de eroare

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum incerci ? pe serial sau retea ?
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stiintacraiova View Post
    nu pot stege imaginea pt a reinstala alta imi apare un mesaj de eroare
    pai nu sterge nimic, ci pur si simplu scrii alta peste cea veche.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Germania
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu DreamUP merge perfect..gasesti pe Google mai mult..nb

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2013
    Location
    DOLJ
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default

    5:25:07 AM ERROR , upload aborted!acest mesaj apare

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Ai port serial la PC sau foloseşti adaptor pe USB ?

  7. #7
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atentie, nu orice dreamup merge pe dm500.

    Instructiuni clare ai aici :
    http://www.dream-multimedia-tv.de/en...ashing-dreamup

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai adaptor usb micsoreaza viteza de transfer cat mai mult. Eu fara sa fac chestia asta am mereu error.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2013
    Location
    DOLJ
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dm 500 s lipsa semnal am reinstalat imaginea si nimc ma poate ajuta cineva?

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2013
    Location
    DOLJ
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cine are un dm 500 s defect imi trebuie mufa rs 232 cu 3 pini pe placa de baza ca al meu are 4 pini s i nu pot instala softul PS am cumparat o noua placa de baza la dm si nu corespunde pini de la plca de baza

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Post


  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fa si tu o comparatie simpla cu cablul nul modem ...si elimina firul ce era in plus.
    Last edited by maximuss; 11th July 2013 at 15:13.

  13. #13
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate reusesti prin FTP
    http://www.youtube.com/watch?v=BovvFtD6Cis

    PS
    Schema corecta de mai sus e asa :


    Uploaded with ImageShack.us

    http://www.mydigitallife.info/wp-con..._null_loop.jpg

    Altfel nu merge.

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes
    Last edited by maximuss; 11th July 2013 at 16:20.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Default

    maximuss şi gabrield voi nu citiţi topicul înainte de a sări cu răspunsuri ?
    Omul a schimbat placa de bază şi are nevoie de cablul acela scurt din interiorul receiverului. Mai precis are nevoie de varianta cu 3 fire deoarece a luat o placă de bază "replică" care are conector cu 3 fire.





    stiintacraiova du-te la un meşter să-ţi taie conectorul cel vechi şi să-ţi lipească un adaptor sa să-ţi facă un cablu nou ca cel din poză.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top