Doar ce am facut 4 luni de Dream si as vrea sa ne "impartasim" experienta celor ce vin in urma noastra !

1.Unul dintre sfaturile mele este sa isi cumpere 2 usb stick-uri:unul pe care sa invete si pe celalalt sa lase o imagine pe care ei o considera stabila si cu toate setarile corecte! Mi s-a intamplat sa instalez imediat ce apar tot felul de imagini si plug-ins si sa vad imaginea nemai pornind! Dupa ce am petrecut sambete si duminici in fata telev-ului cu laptop-ul pe brate,am decis ca al 2 lea stick ar rezolva multe probleme!Cu sotia si copiii ! ! !

2.Niciodata nu instalati o imagine de indata ce a aparut!Asteptati cel putin 1-2 zile pana cand aveti ceva reactii de la alti...nenorocosi ! !Cand incepeti lucru la un astfel de sistem,faceti un fel de logbook,in asa fel sa stiti ce ati pus si unde l-ati pus,in asa fel sa va fie usor sa "reconstruiti" totul in caz de ceva merge gresit!

3.Cititi tot ce pica in "mana" de pe forumuri ,poate aveti nevoie de acea informatie mai tarziu!Cititi,faceti o cautare pentru problema voastra si apoi...intrebati! Dupa parerea mea,cel de pe sat-industry este unul foarte actualizat,cu toate ca "i-have-a-dreambox.com" este mai activ,dar este in germana...avantaj pentru cei ce stiu limba!Celelalte preiau informatia si o aduce spre discutia userilor.

4.De foarte multe ori,un contact personal de pe acest forum si apoi continuat prin Yahoo messenger poate aduce beneficii unui incepator!Cu conditia minima sa stii despre ce se vorbeste,atunci cand de la celalalt capat ti se spune sa faci "flash memorie" !

5.Primul lucru pe care l-as recomanda ,dupa ce va configurati Dream-ul in router si cu access la internet este sa...schimbati password-ul !Dar aveti grija sa nu o uitati ! !

6.Daca aveti ceva files salvate pe harddisk,nu le lasati acolo pana cand se umple hard-ul ! Copiati-le pe DVD sau faceti o copie exacta in acelasi format pe alt PC sau pe suport media (cd /dvd)!Riscul ca hard-ul "sa se dea cu burta in sus" este destul de mare si pacat de acele secvente inregistrate...

7.Daca dream-ul este in garantie,aveti grija sa va lasati "flash-ul" in asa fel incat sa il puteti duce inapoi la magazin cu garantia intacta !

Multam...ne revedem peste alte cateva luni