Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,691
    Posts Thanks / Likes

    Default Protv pe canalul 55 si-a intrerupt emisia

    De vre-o 2 zile a disparut Protv-ul terestru pe canalul 55.Stie cineva ceva?E o defectiune sau sa dus de tot?



  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    265
    Posts Thanks / Likes

    Default pro tv

    La mine merge fara probleme.

  3. #3
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Marian1990 View Post
    La mine merge fara probleme.
    La mine e ecran negru.

    Sent from my GT-S6802 using Tapatalk 2

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2007
    Location
    45°40”753 N-24°20”421 E
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe canal 55(Paltinis) blank negru iar pe canal 57 ok.
    VU+Uno,Amiko Mini HD,Opticum4100TSCR,SkyStar2 v2.3 , WaveFrontier T90 x 10LNB.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    265
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea View Post
    La mine e ecran negru.

    Sent from my GT-S6802 using Tapatalk 2


    Dupa datele de pe frosat.net este de la Focsani
    Uploaded with ImageShack.us

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Rm Sarat
    Posts
    3,677
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Marian1990 View Post

    Dupa datele de pe frosat.net este de la Focsani
    Marian ,baietii au dreptate ...noi avem Pro TV 55 de la Focsani iar ei Pro tv 55 Paltinis ...trebuie doar un mic adaus in titlu pentru a nu se mai face confuzie

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    265
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Costel DVB-T View Post
    Marian ,baietii au dreptate ...noi avem Pro TV 55 de la Focsani iar ei Pro tv 55 Paltinis ...trebuie doar un mic adaus in titlu pentru a nu se mai face confuzie
    da. asa este

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Marian1990 View Post
    da. asa este
    Duminica a fost vreme rea la Paltinis si a traznit in emitator. Echipa este la releu si in scurt timp va fi reloata emisia.

  9. #9
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gymi View Post
    De vre-o 2 zile a disparut Protv-ul terestru pe canalul 55.Stie cineva ceva?E o defectiune sau sa dus de tot?
    Nici eu nu prind si stau la 15 km de alba iulia...
    Dar, mai este un protv care emite din alba-iulia, nici aia nu merge ?
    Ps: Protv cum emite, vertical sau orizontal ?
    Last edited by NexT20; 3rd July 2013 at 17:21.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default pri tv sibiu

    Quote Originally Posted by NexT20 View Post
    Nici eu nu prind si stau la 15 km de alba iulia...
    Dar, mai este un protv care emite din alba-iulia, nici aia nu merge ?
    Ps: Protv cum emite, vertical sau orizontal ?
    PRO TV Sibiu emite din nou pe canal 55.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Buchenland,
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Costel DVB-T View Post
    Marian ,baietii au dreptate ...noi avem Pro TV 55 de la Focsani iar ei Pro tv 55 Paltinis ...trebuie doar un mic adaus in titlu pentru a nu se mai face confuzie
    Buna
    Intreb aici sa nu deschid alt topic..
    Stie cineva ce ProTV receptionez pe Canal 55 pe analogic care se vede destul de bine.
    Locatia mea e jud. Suceava si antena orientata spre sud-est.
    Sa fie ProTv Focsani de la apx. 218km? Ce putere de emisie are?
    Sau poate gresesc eu undeva?
    Multumesc anticipat de raspunsuri.

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Rm Sarat
    Posts
    3,677
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sorelsobrinos View Post
    Stie cineva ce ProTV receptionez pe Canal 55 pe analogic care se vede destul de bine.
    Locatia mea e jud. Suceava si antena orientata spre sud-est.
    Sa fie ProTv Focsani de la apx. 218km? Ce putere de emisie are?
    Pana la Magura Odobestilor am 65 km ...Pro tv 55 se vede cu antena de camera !
    Care este locatia ta mai exacta ?!

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Buchenland,
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Costel DVB-T View Post
    Pana la Magura Odobestilor am 65 km ...Pro tv 55 se vede cu antena de camera !
    Care este locatia ta mai exacta ?!
    Salut Costel
    Aha... deci emite de pe Magura Odobesti.
    Am 195 km in linie dreapta cu un munte mare in fata dar se vede acceptabil zic eu.



    Cred ca are o putere mare de emisie.
    Locatia antenei mele este com. Horodniceni jud.Suceava
    baFTA

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Rm Sarat
    Posts
    3,677
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sorelsobrinos View Post
    Am 195 km in linie dreapta cu un munte mare in fata dar se vede acceptabil zic eu.
    Da ,ai un obstacol la 30 km departare ...
    Sper sa nu fie alt PRO TV pe 55 prin zona
    Antena o ai chiar in comuna ?!

  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Rm Sarat
    Posts
    3,677
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pro tv IASI pe 51 cum iti intra ?

    P.S. Daca stai chiar in comuna ,ai 89 km pina la releul din Cernauti si trei obstacole ,primul chiar la vreo cativa km !
    Last edited by Costel DVB-T; 14th January 2014 at 15:04.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top