Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: ajutor dm7000

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Germany
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor dm7000

    buna seara!
    imi este jena sa postez dar am ajuns la capat cu nervii. incerc de vreo 5 ore sa instalez settingurile pe o imagine gemini 4.70 pe un db7000. nu reusesc nici cum. am incercat cu dreamboxedit, cu dcc si nu imi incarca noile settinguri.
    rugamintea mea ar fi daca m-ar putea ajuta cineva cu un backup (config cu diseq 19+13+5+0,. (am incercat toate ce s-a putut si ce mi-am adus aminte)
    multumesc

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trimite-mi pe email impachetate rar settings care vrei sa le incarci si te ajut [email protected]

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Germania
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu reusesti cu @bihoreanul da un pm.nb

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Germany
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    va multumesc tuturor pentru ajutor! diagnoza: db este pe duca. o sa ne orientam pe ceva mai nou.

    o seara placuta

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie setat deambox edit corect: satelit rec. la E1 si va accepta setings de pe pc...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Germany
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da chris, multumesc pentru atentionare (e clar ca dm7000 este cu e1). azi am ajuns acasa si am incercat din nou. fara succes. receptorul este al unui prieten. aceleasi settinguri le-am pus pe al meu fara probleme. am facut un backup (img+setting+cam) de pe al meu si l-am pus pe al lui. l-am sunat si i-am spus sa se pregateasca pentru viitor cu niste bani pentru un nou receiver.

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,028
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by panteraroz View Post
    da chris, multumesc pentru atentionare (e clar ca dm7000 este cu e1). azi am ajuns acasa si am incercat din nou. fara succes. receptorul este al unui prieten. aceleasi settinguri le-am pus pe al meu fara probleme. am facut un backup (img+setting+cam) de pe al meu si l-am pus pe al lui. l-am sunat si i-am spus sa se pregateasca pentru viitor cu niste bani pentru un nou receiver.
    incerca openpli. Setarile se fac asemanator ca si la oricare imagine enigma1. Si este si o imagine fiabila.

    http://openpli.org/download/dm7000/

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Germany
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pop_eye View Post
    incerca openpli. Setarile se fac asemanator ca si la oricare imagine enigma1. Si este si o imagine fiabila.

    http://openpli.org/download/dm7000/
    am incercat. aceleasi simptome ca si la gemini. multumesc

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2005
    Posts
    475
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu flashwizard .. Are si el modalitate simpla de incarcat lista de canale.. Daca nu ia nici asa setting-urile pune un USB si fa multiboot (tot cu flashwizard) cu setarile puse in imaginea principala nu in cele de pe stik..


    Spor.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Germany
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hexs View Post
    Incearca cu flashwizard .. Are si el modalitate simpla de incarcat lista de canale.. Daca nu ia nici asa setting-urile pune un USB si fa multiboot (tot cu flashwizard) cu setarile puse in imaginea principala nu in cele de pe stik..


    Spor.
    cu backup-ul pe care l-am facut acasa (img+setting+cam) functioneaza. destul de incet dar functioneaza. am pus flash nou, imagine pe usb, dar nici o imbunatatire. receiverul merge in "reluare". imi aduce aminte de vechile receivere humax (ai schimbat programul si imaginea aparea dupa 3-4secunde egal ca sint free sau codate). settingurile nu vrea nici in ruptul capului sa le ia. egal ce fac si cum fac. de aceea am cerut un backup. asa "functioneaza".
    cum am scris si mai sus, nu am fost acasa si receiverul este al unui prieten. 7000-ul meu functioneaza prima.
    multumesc pentru sfaturi.

    o zi buna tuturor

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top