Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: o noua problema

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default o noua problema

    AM REVENIT DUPA UN CRACIUN PLIN DE NERVI DAR CE SA ZIC ... AM REUSIT SA MONTEZ KITUL DIGI TV FARA VRE-UN PIC DE EXPERIENTA SI FARA ECHIPAMENTE SOFISTICATE DAR MI-A LUAT CEVA TIMP SI MI-A MANCAT CEVA ANI DIN VIATA DAR PENTRU CA TREBUIA SA EXISTE UN DAR NU RECEPTIONEZ TOATE PROGRAMELE DIN PACHETUL DE BAZA ... NU CA MAR INTERESA TVR CULTURAL SAU TEELSHOP TV DAR DUPA TVSPORT SUNT LESINAT ASA CA ASTEP INCA UN SFAT DE LA VOI CU CE AR TREBUI SA FAC INCA O DATA VA CER AJUTORUL.
    PROGRAMELE CARE NU LE RECEPTIONEZ SUNT :
    TVR Cultural
    Antena 3
    CoolTV RO
    Romantica
    VH 1
    Teleshop TV
    Senso
    Favorit TV
    Prateh TV
    Cartoon Network
    DACA STIE CINEVA CEVA ASTEPT UN RASPUNS
    P.S MULTUMESC TUTUROR CARE M-AU AJUTAT SI INCA O DATA FELICITARI ADMINISTRATORILOR SITE-ULUI

  2. #2
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da un factory SET!
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De fapt LNB defect .. nu gaseste tp 12527 cred ca asta e.. am mai intalnit
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default deci ce e de facut?

    ok deci am facut factory reset si am reusit sa am cinci tp printre care si TP4 12.527 Mhz numai ca nu reusesc sa prind nimic din programele de mai sus
    poate nu inteleg eu dar la setari antena la semnal am 80 %
    insa in momentul in care incepe sa scaneze frecventele semnalul variaza pe tp-uri de la 40 la 80 %
    va multumesc inca o data pt toate raspunsurile fie ele si mai off topic
    deci in momentul in care se va regla antena se va regla si se va stabili un maxim pe fiecare tp sau se va fixa maximul de frecventa pe primul tp?
    daca da in momentul in care am 80 % de unde va incepe reglajul fin stanga-drepta elevatie sau miscarea lnb-ului?

    UN AN NOU FERICIT TUTUROR

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate cineva sa ne scape la figurat de acest user care a postat aceeasi lucru de vreo 10 - 20 de ori....de fiecare data i s-a raspuns dar vad ca nu intelege ;parca ar fi turc desi scrie foarte bine romaneste :>
    Dubito ergo cogito...
    Cogito ergo sum :>

    Dreambox7000s/STAB HH120

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default totusi!!!

    nu credeam ca te aprinzi asa de repede si explodezi asa de usor nu te obliga nimeni sa raspunzi si nimeni nu te-a rugat in mod deosebit pe tin e sa o faci ok? asa ca daca esti atat de sensibil si cumva am reusit sa te jignesc cu ceva doar ca am interebat si nu am dat cu parul imi cer iertare dar din cate stiu eu pentru asta este acest site si din cate mai stiu eu nimeni nu s-a nascut invatat asa ca.....
    SPER CA ACEST POST SA NU FIES STERS SI SA POATE FI CITIT DE CEL CARUI II ESTE ADRESAT
    MULTUMESC

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa cum am mai spus nu e nevoie sa intrebi aceleasi lucruri de mai multe ori .
    e suficient daca deschizi un singur topic ;cei care te pot ajuta cu un sfat o vor face


    bafta
    Dubito ergo cogito...
    Cogito ergo sum :>

    Dreambox7000s/STAB HH120

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: totusi!!!

    Quote Originally Posted by XALLECS
    nu credeam ca te aprinzi asa de repede si explodezi asa de usor nu te obliga nimeni sa raspunzi si nimeni nu te-a rugat in mod deosebit pe tin e sa o faci ok? asa ca daca esti atat de sensibil si cumva am reusit sa te jignesc cu ceva doar ca am interebat si nu am dat cu parul imi cer iertare dar din cate stiu eu pentru asta este acest site si din cate mai stiu eu nimeni nu s-a nascut invatat asa ca.....
    SPER CA ACEST POST SA NU FIES STERS SI SA POATE FI CITIT DE CEL CARUI II ESTE ADRESAT
    MULTUMESC
    SCHIMBA LNB-UL SI TE ASTEPTAM CU UN NOU POST.......
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Slobozia
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt probleme de semnal pe 12.527! Eu am o antena de 180cm, iar semnalul este de numai 25% pe tp5! Cei de la Digi sunt de vina!
    Cipy

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cipy_1982
    Sunt probleme de semnal pe 12.527! Eu am o antena de 180cm, iar semnalul este de numai 25% pe tp5! Cei de la Digi sunt de vina!
    esti sigur ca e din vina lu aia de la digi?
    se pare ca numai la tine e 25 % .. eu nu as crede ca e de la digi la mine e ok.. 80 % cu antena de 0.9 .. originala digi
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    valentyno ... de cand DIGI are antena de 0,9 si originala! sau tu zici unei antena care are scris pe ea....antena originala ?

    din sutele de montaje realizate...nu am intalnit antena cu scris DIGI mai mare de 0,8.....poate ma insell...desi nu cred...

    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. noua cheie D+
    By cabal in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 25th September 2006, 05:07
  2. O noua problema la Digi (HSS-1160)
    By Dominus-®- in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 11
    Last Post: 11th September 2006, 20:34
  3. noua key 21
    By nfsu in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 29th July 2004, 19:16
  4. noua key 20
    By nfsu in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 28th July 2004, 12:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top