Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default configuratie telecomanda dm8000

    salutare, incerc sa o configurez o telecomanda noua pt dm8000. vreau ca volumul sa fie redirectat pe tv fara sa fie nevoie sa tastez TV

    am gasit ceva de code 993, dar nu merge. stie cineva mai multe detalii?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    revin cu detalii. se pare ca am nimerit alt model/chip. forma si front sunt la fel ca cea originala insa pe spate nu scrie: "Designed with UEI technology" in locul de la baterii scrie "XLF".
    am incercat codul 993 pe telecomanda originala si merge.

    telecomanda noua functioneaza bine, singurul lucru de care mai am nevoie este tasta de volum. dupa cate am citit se numeste Volume Pinch Through (VPT)
    are cineva experienta cu alt tip/chip de telecomanda in afara de cea originala?

    merci anticipat.

  3. #3
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default lista coduri

    cauta pe internet lista de firme producatoare TV suportate , de memoria, telecomezii Dream 8000.
    --
    apoi folosesti buton TV apasat impreuna cu SHIFT-- pana clipeste LED, si introduci codul TV tau, si ai 85% din functiile telecomenzii originale de la TV.

    cauta pe net lista Producatorilor TV suportati de Telecomanda....
    se poate da si search ( baleere) cand clipeste intermitent LED, tii apasat butonul de OFF, pana TV se opreste. in acel moment nu mai tii apasat OFF-- si esti pe locatia necesara in memoria telecomezii DM
    apesi pe dream
    sau schift sa nu mai clipeasca LED si TV o sa ramana memorata.
    ---------
    cam asta este -- vezi intructiunle de utilizare la telecomenzi universale programabile.....este acelasi lucru
    doar alte butoane, de programare

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @crify ai o lista aici poate te ajuta : http://www.girlshare.ro/32615143..
    Bafta ..
    In rest numai bine...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutare, merci pt. raspunsuri. TV am programat cu ajutorul unui cod din lista.
    intrebarea era alta: cum programez telecomanda, ca in momentul in care e selectatat pe dream si apas pe tastele de volum sa modifice volumul de la TV? la telecomanda originala mergea cu codul 993.

  6. #6
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by crify View Post
    salutare, merci pt. raspunsuri. TV am programat cu ajutorul unui cod din lista.
    intrebarea era alta: cum programez telecomanda, ca in momentul in care e selectatat pe dream si apas pe tastele de volum sa modifice volumul de la TV? la telecomanda originala mergea cu codul 993.
    sa inteleg ca ai o clona de telecomanda DM , luata de la Chinezi . eu am programat-o cu acelasi cod - ca la cea originala si a mers identic pe TV.
    nu pun chinezii alta lista in clonele lor, stai linistit.

    daca ai lista , introduci urmatorul cod afisat la producatorul respectiv de TV, pana ajungi, la TV tau (modelul tau), care nu interfereaza cu DM .

    daca DM si TV au pentru acelasi buton aceleasi tipuri de semnale { pachete emise , si receptorul de IR le sesizeaza si proceseaza}, nu ai cum sa le elimini din programul telecomenzii, sunt in Eprom de memorie al acesteia, ...decat sa cauti alt cod, in lista .
    solutia este sa gasesti la TV , un alt code -- de receptor care sa aiba alta configurare, dar o sa ti se reduca considerabil, nr de functii active de la TV , in comparatie cu telecomanda originala , asta este .

    dupa ce ai incercat -- toate codurile -- de TV de la producatorul tau-- si nu reusesti sa fii multumit cu rezultatul pe Volum, sau mai interfereaza cele 2 TV si DM , pe unele butoane---- atunci
    setezi pe TV -- aleator un cod de la alt TV , indiferent care sau o lasi nesetata ( prin reset telecomanda)

    PS mai este o varianta-- sa mergi la un service-- sa citesti telecomada originala ca ti-a mers OK, si softul obtinut -- sa-l scrii in telecomada clona,...si in acel moment -- clona are softul identic cea originala.
    Last edited by strike_gabriel; 23rd June 2013 at 18:11.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-a rezolvat. se pare ca nimerisem un plagiat. am primit o telecomanda noua la care merge codul respectiv pt. activarea VPT. merci mult pt. raspunsuri.

    sanatate,
    crify

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top