Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default MULTUMESC PT AJUTOR

    AM REVENIT DUPA UN CRACIUN PLIN DE NERVI DAR CE SA ZIC ... AM REUSIT SA MONTEZ KITUL DIGI TV FARA VRE-UN PIC DE EXPERIENTA SI FARA ECHIPAMENTE SOFISTICATE DAR MI-A LUAT CEVA TIMP SI MI-A MANCAT CEVA ANI DIN VIATA DAR PENTRU CA TREBUIA SA EXISTE UN DAR NU RECEPTIONEZ TOATE PROGRAMELE DIN PACHETUL DE BAZA ... NU CA MAR INTERESA TVR CULTURAL SAU TEELSHOP TV DAR DUPA TVSPORT SUNT LESINAT ASA CA ASTEP INCA UN SFAT DE LA VOI CU CE AR TREBUI SA FAC INCA O DATA VA CER AJUTORUL.
    PROGRAMELE CARE NU LE RECEPTIONEZ SUNT :
    TVR Cultural
    Antena 3
    CoolTV RO
    Romantica
    VH 1
    Teleshop TV
    Senso
    Favorit TV
    Prateh TV
    Cartoon Network
    DACA STIE CINEVA CEVA ASTEPT UN RASPUNS
    P.S MULTUMESC TUTUROR CARE M-AU AJUTAT SI INCA O DATA FELICITARI ADMINISTRATORILOR SITE-ULUI

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Omule... treaba sta in felul urmator...
    Da un factory set... sau revenire la setarile fabricantului ...
    scanezi din nou programele..
    si daca tot nu reusesti sa prinzi aceste posturi .. din punctul meu de vedere .. cred ca ar trebui sa schimbi LNB-ul !
    Problema la tine e ca nu "vezi " TP4 12.527 Mhz.. acest transponder .. lipseste .. si din cate cazuri am intalnit eu .. sa datorat faptului ca lnbul nu e prea bun!
    Daca ai cumva LNB LAZER sau GOLD e de inteles... alea cam fac astfel de probleme
    Deci .. rezolvarea ar fi un alt LNB
    Bafta
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa reset incearca totusi sa orientezi fin antena ca sa obtii un maximum in menu la signal quality. Apoi incerci sa rotesti usor LNB-ul. Abia atunci, daca nu ai obtinut nici un rezultat, poti sa probezi un alt LNB.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default incerc sa inteleg

    ok deci am facut factory reset si am reusit sa am cinci tp printre care si TP4 12.527 Mhz numai ca nu reusesc sa prind nimic din programele de mai sus
    poate nu inteleg eu dar la setari antena la semnal am 80 %
    insa in momentul in care incepe sa scaneze frecventele semnalul variaza pe tp-uri de la 40 la 80 %
    va multumesc inca o data pt toate raspunsurile fie ele si mai off topic
    deci in momentul in care se va regla antena se va regla si se va stabili un maxim pe fiecare tp sau se va fixa maximul de frecventa pe primul tp?
    daca da in momentul in care am 80 % de unde va incepe reglajul fin stanga-drepta elevatie sau miscarea lnb-ului?

    UN AN NOU FERICIT TUTUROR

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci fii putin mai atent la raspunsurile date:
    mergi in meniu-instalare-setarea antenei si cauti tp cu calitatea cea mai mica.si pe el reglezi antena stanga -dreapta,sus-jos si rotesti putin si lnb pana ce obtii max de calitate.dupa aia dai un reset din fabrica si canalele trebuie sa mearga.daca nu s-ar putea sa ai un lnb defect
    boy2good

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. multumesc tuturor pentru ajutor
    By miu_nicusor in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 13th January 2006, 19:34
  2. multumesc
    By soporan_emil in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 22nd October 2005, 19:29
  3. Va multumesc pt ajutor
    By pingu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 2nd September 2005, 00:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top