Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    172
    Posts Thanks / Likes

    Default (`._Dreambox 7020_Help _.`)

    Nu e de ras dar trebuie sa inteleg ca nu am avut ce face sa cumpar acest aparat si pana cred ca ii dau de cap am sa va sacai putin rugandu-va sa ma ajutatii sa ii dau de cap

    Am instalat hydra si acum a aparut nou
    Gemini 2.6 si vreau sa o instalez dar nu stiu cum sa o sterg pe cea veche si sa o pun pe cea noua de care am mentionat
    Cel care este amabil sa mi explice amanuntit cum sa procedez ii multumesc...


  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cumpara un usb stick,cf sau hdd si joacate cu flashwizard
    350 kg de scule!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    172
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai am cablu si nu am ideeie cum sal folosesc mai exact


  4. #4
    4x4 Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,398
    Posts Thanks / Likes

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    172
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incet cu ajutorul vostru am ajuns cu bine sa pun noua imag gemini 2.6
    am mers bine cu setarile dar acum m-am lovit de alta problema care nu ma descurc sa o rezolv repede

    Am instalat
    DreamBoxEdit - The Dreambox Settings Editor
    si am bagat pet123dreamsetting_29_12_2005
    am dat CLICK pe FTP si nu pot sa pun programele ca nu pot conecta imi da mereu
    Connecting to 192.168.0.6.
    Could not connect to Dreambox. Check IP Address, network settings and status of Dreambox.
    am ip la fel dar nu pot sa inteleg care e secretul sa mearga
    nu e de ras ajutatima..
    folosesc cablu
    care lam folosit si la dreamUp cand am pus imaginea
    ?


  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Adica ce cablu? La imagine se foloseste null-modem iar la setari, programe... - cablu de retea, ftp.
    SHALOM

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [img]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene/dbe2.gif[/img]

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    172
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc

    folosesc un cablu ETHERNET ASA scrie in spate la Dreambox 7020 cand il bag am folosit ex tau dar nu vrea sa mearga am pus totul exact ca in imag ta si imi arata

    Connecting to 192.168.0.1.
    Could not connect to Dreambox. Check IP Address, network settings and status of Dreambox.
    Connecting to 192.168.0.1.
    Could not connect to Dreambox. Check IP Address, network settings and status of Dreambox.
    Connecting to 192.168.0.1.
    Could not connect to Dreambox. Check IP Address, network settings and status of Dreambox.
    nu inteleg unde gresesc


  9. #9
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Esti sigur ca ip-ul dreamului se termina cu 0.1

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    172
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat toate variantele
    Uite cum apare pe Dream

    Communication setup
    IP 192.168.0.10
    Netmask 255.255.255.0
    LAN
    Nameserver 127.22.255.0
    Gateway 192.168.0.1
    port 80

    care ip sa pun
    scuze..


  11. #11
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    192.168.0.10

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    172
    Posts Thanks / Likes

    Default

    firar el am pus si nu vrea
    posibil alt fel de cablu

    sa fie

    atunci cand vreau sa urmez procedeul acesta ma deconectez de la net
    dar nu cred
    este o smecherie


  13. #13
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atunci alta intrebare : ti-a mers vreodata ? Daca da cablul e bun , poti incerca sa intrii in dream : Start > Run > telnet > o > 192.168.0.10 > root > parola > ping www.yahoo.com

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top