Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Arrow VU + nu mai porneste . . .

    am un vu+ ultimo (primit cadou nu nou) , am pus pe el diferite img. pli,bh,..chiar si back up_uri, toate bune si frumoase numai ca in STANDBY (dupa ce il opresc) dupa cateva minute bune face FREEZE, ingheata ;(nu mai raspunde la nicio comanda, telecomanda sau fata rec.) numai displayul arata ora cand s-a intamplat....

    am incercat cu usb(picoane) , fara usb infipt la spate ... etc. NU (re)porneste decat cu hard reset butonul din spate.

    Stie cineva vreo solutie ?
    Multumesc mult

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut

    cu o imagine originala , de fabricant

    ai incercat

    tot asa face ?

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ei cu una d-aia n-am incercat ....inca! (mentionez ca am si un HDD 1000gb) care l-am tot initializat ..dar nimik

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa ca chestie, daca folosesti HDMI CEC, verifica sa nu cumva sa fie setat cand stingi TV din telecomanda sa iti treaca rec in deep standby
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ei nici chiar asa telemach nu sunt....

    Multumesc oricum!

  6. #6
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    prostia asta am patit-o cu bh 2.0 pe vu duo, schimba imaginea

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I-am pus un Fancontrol2 si pare sa fie ok ...deocamdata
    ,,*** Time is an illusion ! ***,,


  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Sommersby View Post
    ei nici chiar asa telemach nu sunt....

    Multumesc oricum!
    .... scuze, am dat si eu cu parerea
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ei Multumesc oricum pt.parere
    Thnx!

  10. #10
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vu Uno Duo sau chiar Ultimo face probleme de gen intalnite folositi un hdd mai mic de 750gb si nu se mai intampla...
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mdaa se pare ca ai dreptate , fara HDD mounted nu exista niciun fel de problema ....mdaa

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si totusi chiar si fara HDD face freeze dupa 2-3-sau 4 ore in standby ufff!

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus un meoboot + noua img.(chiar mai multe) si merge perfeto acum

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top