La Meniu/Common Interface selecteaza varianta CI+ 1.3. Ar trebui sa ai de ales intre: Auto/CI Legacy/1.2/1.3
P.S. Ce imagine ai pe Solo2?
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.
La Meniu/Common Interface selecteaza varianta CI+ 1.3. Ar trebui sa ai de ales intre: Auto/CI Legacy/1.2/1.3
P.S. Ce imagine ai pe Solo2?
[email protected] HD51,[email protected] HD2400, T90 4w-42e, offset 1,5-1w/5w/4,8e, offset 1,2 HH 30w-56e
Am selectat, degeaba.
Am Solo SE. Am pus OpenAtv 5.1 si 5.3, VTI 11. Niciun rezultat.
SHALOM
Ai macar alt CAM CI+ sa probezi daca iti merge? Iti este recunoscut CAMul Orange? Iti apar detaliile despre entitelments daca selectezi Viacces din slotul CAMului?
[email protected] HD51,[email protected] HD2400, T90 4w-42e, offset 1,5-1w/5w/4,8e, offset 1,2 HH 30w-56e
Imi apar toate detaliile, il recunoaste, doar ca nu deschide nimic.
SHALOM
De curiozitate, Orange DTH inca nu are subtitrare pe Trace Sport Stars HD?...
Calitatea din cate am inteles a scazut dupa intrarea Antenelor in HD. Acum ca mai trebuie sa bage inca 4 SD-uri pana in februarie (MTV Ro, Acasa Gold, Pro TV International, Pro Cinema), calitatea o sa fie foarte slaba...
Salut. A reusit cineva sa il puna in share CAM -ul ?
cipryDXfeed
Cum sa pui in share un CAM? Nici la alti provideri nu am vazut, unde CAM-ul este imperechat cu card-ul
Salut
Dacä activarea camului orange satelit se face pe un tip de tv samsung (m-ai vechi )se poate acelasi cam sä meargä si pe alt tv uhd samsung (m-ai nou) sau va merge doar pe primul?
Teoretic nu are legatura activarea unui cam cu folosirea cam-ului pe diferite tv-uri
Activarea se refera doar la activarea/recunoasterea cam-ului in cauza
Noile modele de tv-uri nu au prb cu standardul CI+ , cele mai vechi aveau
Da atunci ar putea sä activeze camul la ei(dacä au ei un tv ) in shop apoi sä mä duc sä-l iau
CAMul se activeaza doar la client, nu vine instalatorul direct cu el activat.
Se poate activa färä semnal de satelit?
Semnalul de activare vine prin satelit. Deci, nu se poate activa fara semnal de satelit. Care ar fi rostul?
Deci situatia e urmätoarea eu am abo la ei cu receiverul alb si vreau suplimentar si modulul.
Abonamentul e fäcut pe adresa mamei mele iar aparatul e la mine in germania.
Si atunci cind am fäcut contractul au vrut sä monteze antena orange la domiciliul mamei in romania dar nu l-am läsat pe instalator si activarea de atunci receiver-card sa fäcut färä semnal satelit.
Adus in germania receiverul merge färä probleme.
De ce nu ar merge si cu camul la fel?
poti sa imi spui cat costa abonamentul?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)