Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 3 of 22 FirstFirst 12345 13 ... LastLast
Results 31 to 45 of 319

Thread: Orange TV

  1. #31
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu va faceti mari sperante in privinta functiilor pe care le are receptorul de la orange , fiindca au avut grija sa il ''stirbeasca'' de multe functii ( lan , usb, pvr )
    Pe forumuri la un moment dat a circulat 2 versiuni de receptoare HD , practic insa nu stiu care dintre cele 2 versiuni se da la abonament

  2. #32
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai era samsung si sagem/asta e samsung dupa stiinta mea/sagemul era tot alb dar cu un un alt design
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd

  3. #33
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    Pe forumuri la un moment dat a circulat 2 versiuni de receptoare HD , practic insa nu stiu care dintre cele 2 versiuni se da la...
    ...a circulat 2 versiuni...
    :banghead::banghead::banghead:

    Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

  4. #34
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,515
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by robi22 View Post
    Atunci...stai la RCS..Orange chiar este ok ca si oferta(ma refer la cei care sunt abonati)

    40 canale HD...nici Sky De nu a avut la lansare asa oferta(nu ma certati ca sunt abonat de pe vremea cand era Premiere!

    Dar...din diferite motive..debitam aberatii care nu au de a face cu oferta!


    P.S..

    cine are..si nu au multi(servere cu dedicatie) bmihai500..spera..dar nu merge!

    ca fraierul...si aerul o sa existe cat lumea!

    Pai nu compara canalele Sky Italia de la lansare cu cele ale Orange...unele se regasesc si la altii iar unele sint de umplutura...
    Rapidist pur singe...

  5. #35
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,455
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sfatul meu, nu știu dacă are vreo importanță, evitați ct de mult puteți ORANGE TV.

    Am fost să butonez un receptor orange care era conectat la un tv full hd samsung. Am fost n orange shop de la Diham, pantelimon, București (acela din intersecție).

    L-am blocat de două ori, nu am făcut altceva dect să zappez de pe un program pe altul. Calitatea programelor HD lasă mult, mult de dorit, mai bine se vede DOLCE... Norocul meu este că era ora 17:00 și erau știrile protv. Am văzut-o pe Monica Dascălu n direct din studio... Se vedea foarte bine ct de comprimată este imaginea (sunt obșinuit cu aceea imagine) și că liniile de contur, mai ales a pătratului de la știri, burtiera, erau foarte pixelate. Prima dată am crezut că nu e setat corespunzător receptorul. Am setat pe 720p, dar spre dezamăgirea mea nu am observat nicio diferență.
    L-am mai butonat pe programul My Zen, iar la fel obișnuit cu acele peisaje parcă din paradis. La audio, au doar două pid-uri, nat și cu comentariu ENGLISH lipsea muzica chill out... Aceași dezamăgire, se vedea foarte prost... la mișcări de imagine, se vedeau acele pătrățele...

    FILMBOX pot să fac pariu că este SD, deși sigla este HD. iar cele două programe, transilvania look și live, sunt SD, deși ei zic că sunt HD.

    Am făcut și niște poze, le urc imediat. Nu se distinge foarte bine calitatea din poze... dar... DUPĂ CE AM VĂZUT EU, CALITATE 0

    e doar părerea mea, nu trebuie să fiți de acord cu ea. la acest DTH am să-i zic pas. cu toate că vroiam să renunț la dolce n favoarea orange. (asta pentru cei ce cred că dacă nu merge n sharing nu m-aș fi abonat)








  6. #36
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    receptorul orange stie sa mute un h-h ?
    se poate folosi pentru fta pe alti sateliti?

  7. #37
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,455
    Posts Thanks / Likes

    Default

    receptorul orange este de unică folosință. Se recepționează doar satelitul pentru care este făcut. Nu există configurări la el de sateliți, să meargă cu un HH sau să fie folosit ca să poți vedea programe FTA de pe același satelit.

  8. #38
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa-l tina la ei acolo pana se umfla condensatorii in el atunci...
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - www.e-shopline.ro - Cream magazine online la cheie in maxim 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.Contine toate modalitatile de plata (plata cu cardul securizata,ramburs etc) si toate serviciile de curierat (Fan Curier, Urgent Curier, Posta Romana)

  9. #39
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dannix asa din fair play: spune-mi te rog daca Digi (cu ultimul FW) sau Dolce au receptor H-H sau care permit cautarea programelor FTA de pe satelit. Nu intreb pe UPC ca ei dau numai cartela ... Deci nu este o restrictie nou nici de pe piata DTH RO si nu este o noutate nici daca ne uitam la providerii din strainatate pentru ca cam toata lumea are aceste restrictii. Si oricum noi, impatimitii, reprezentam numai 1% din baza de clienti, restul habar nu au de H-H sau FTA

  10. #40
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    918
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scary, vezi ca in multe shop-uri Orange, angajatii nepregatiti au conectat receptorul prin cablu SCART in loc de HDMI.

    Ai verificat sa vezi daca e conectat pe HDMI ? Nu m-as mira ca desteptul din shop sa-l conecteze prin scart si atunci normal ca posturile HD se vedeau aiurea.
    Digi Mobil 4G !

  11. #41
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,455
    Posts Thanks / Likes

    Default

    televizorul cnd am venit eu, era pe DVI cu clipuri promoționale orange. L-am comutat pe HDMI 2 unde era conectat receptorul.
    Iar diferența dintre scart și HDMI, nu are legătură cu comprimarea video, pătrățelele acelea, ci doar ncețoșarea imaginii, culori mai șterse plus liniile unde se imbină culorile nu mai sunt așa de clare.. Lăsăm rezoluția care diferă.

  12. #42
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,567
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nenea scary, cartonas galben, MyZen nu mai are pista audio cu music de mult, si eu plang dupa asta, si mai ales dupa Deluxe Music Lounge..

    Am butonat si eu ieri un Rec Orange, sunt de acord cu tine ca sunt comprimate mult, eu astept sa vad intr un rec bitrate ul., si rezolutia, fac pariu ca sunt 1440x1080 maxim.

    Mai sunt unii pe forum care zic ca via 5.0 nu merge in share, va reamintesc ca eu am 2 carduri via 5.0 care merg in share SRG HD si NTV+ Russia, deci se poate..., dar nu sunt imperecheate cu receiverele, nu stiu cum o fi la orange..

    Oricum, eu zic ca singurul castig e ca ii va forta pe Focus sa bage canalele romanesti HD.., si Focus ne au prostit cu ESP HD ca are o rezolutie de cacao, se vede imediat cand dau pe 13est la ESP 2 HD..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  13. #43
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,455
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ești sigur că ți deschide din viacces 5? Pentru că la o simplă privire, pachetul are 3 norme de codare:
    Viaccess 2.6
    Viaccess 4.0
    Viaccess 5.0

    http://en.kingofsat.net/pack-ssr.php

  14. #44
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,567
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cine te a ajutat pe tine cu receiverul ala bengos ?

    crezi ca nu stiu ce vorbesc?

    caid 50800, iti spune ceva? ce via crezi ca e ?
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  15. #45
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,455
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ți dai seama că mi-ar plăcea să ai dreptate. Mine m-aș duce să mă abonez...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top