Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 5 EUR (5%)
Donate to support this site...

Page 22 of 25 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast
Results 316 to 330 of 373

Thread: Orange TV

  1. #316
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La Meniu/Common Interface selecteaza varianta CI+ 1.3. Ar trebui sa ai de ales intre: Auto/CI Legacy/1.2/1.3
    P.S. Ce imagine ai pe Solo2?
    DM7080,[email protected] HD2400, T90 5e-28e, offset 80-1w

  2. #317
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,826
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am selectat, degeaba.
    Am Solo SE. Am pus OpenAtv 5.1 si 5.3, VTI 11. Niciun rezultat.
    SHALOM

  3. #318
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai macar alt CAM CI+ sa probezi daca iti merge? Iti este recunoscut CAMul Orange? Iti apar detaliile despre entitelments daca selectezi Viacces din slotul CAMului?
    DM7080,[email protected] HD2400, T90 5e-28e, offset 80-1w

  4. #319
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,826
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imi apar toate detaliile, il recunoaste, doar ca nu deschide nimic.
    SHALOM

  5. #320
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    270
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De curiozitate, Orange DTH inca nu are subtitrare pe Trace Sport Stars HD?...

    Calitatea din cate am inteles a scazut dupa intrarea Antenelor in HD. Acum ca mai trebuie sa bage inca 4 SD-uri pana in februarie (MTV Ro, Acasa Gold, Pro TV International, Pro Cinema), calitatea o sa fie foarte slaba...

  6. #321
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    ALBA
    Posts
    174
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut. A reusit cineva sa il puna in share CAM -ul ?
    cipryDXfeed

  7. #322
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,182
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum sa pui in share un CAM? Nici la alti provideri nu am vazut, unde CAM-ul este imperechat cu card-ul

  8. #323
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut
    Dac activarea camului orange satelit se face pe un tip de tv samsung (m-ai vechi )se poate acelasi cam s mearg si pe alt tv uhd samsung (m-ai nou) sau va merge doar pe primul?

  9. #324
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,446
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Teoretic nu are legatura activarea unui cam cu folosirea cam-ului pe diferite tv-uri
    Activarea se refera doar la activarea/recunoasterea cam-ului in cauza
    Noile modele de tv-uri nu au prb cu standardul CI+ , cele mai vechi aveau

  10. #325
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da atunci ar putea s activeze camul la ei(dac au ei un tv ) in shop apoi s m duc s-l iau

  11. #326
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    CAMul se activeaza doar la client, nu vine instalatorul direct cu el activat.
    DM7080,[email protected] HD2400, T90 5e-28e, offset 80-1w

  12. #327
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se poate activa fr semnal de satelit?

  13. #328
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,182
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Semnalul de activare vine prin satelit. Deci, nu se poate activa fara semnal de satelit. Care ar fi rostul?

  14. #329
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci situatia e urmtoarea eu am abo la ei cu receiverul alb si vreau suplimentar si modulul.
    Abonamentul e fcut pe adresa mamei mele iar aparatul e la mine in germania.
    Si atunci cind am fcut contractul au vrut s monteze antena orange la domiciliul mamei in romania dar nu l-am lsat pe instalator si activarea de atunci receiver-card sa fcut fr semnal satelit.
    Adus in germania receiverul merge fr probleme.
    De ce nu ar merge si cu camul la fel?

  15. #330
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    hamburg
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti sa imi spui cat costa abonamentul?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top