Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2013
    Location
    DOLJ
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default dm 500 s clona se mai poate repara daca nu are semnal?

    am un dm 500 s si nu mai are semnal am schimbat imaginea de 5 ori si nimic tunerul scoate curent

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai pus un alt receptor sa vezi daca e ok cablu -> lnb -> antena ? ai incercat cu o alta sursa de alimentare ?

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2013
    Location
    DOLJ
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da am schimbat sursa, cablul am pus un alt receiver care are semnal: Nono:

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Germania
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am un 500 dar cablu si deodata nu mai are semnal,am incercat si cu alta sursa dar nimic....se mai poate face ceva? nb

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca nu iti apare in meniu service searching inseamna ca nu iti este alimentat tunerul.cauta pe forum care transistor trebuie inlocuit.daca iti apare service searching atunci ai o problema cu cablu,lnb,antena
    boy2good

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Germania
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o sa incerc cu o img noua pt.inceput..nb

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal.
    Se poate repara!
    Ai o rez de Smd masoara tensiunea trebuie sa Ai 12v la ambele capete.
    Daca este atunci un pic mai la dreapta Ai un tranzistor de smd....defect
    O poza ar fi de ajutor.
    Bafta

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    432
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Legat de acest topic am si eu o intrebare. Am o colona DM500 care odata cu trecerea timpului a inceput sa faca figuri pe polarizarea verticala. Daca este slab semnalul pe un TP si folosesc o antena mica nu imi gaseste la cautare programele de pe aceasta polarizare (cele de pe orizontala sunt OK). Daca folosesc o antena mare pe acelasi satelit atunci nu mai este nici o problema si le gaseste pe toate si merg OK fara pixelizari (pe alt DM 500 care il am dar original folosind aceiasi antena mica + cablu + LNB le gaseste pe toate atat pe V cat si pe H). Cum as putea sa remediez problema ? Multumesc !

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DM500S , pe V functioneaza , iar pe H nu are semnal. Ce piesa ar putea fi defect ? Stiam ca daca nu are semnal deloc, atunci este defect tranzistorul Q72, dar cand una din polaritati lipseste oare tot Q72 e de vina ? Multumesc
    Last edited by prodi; 3rd October 2013 at 16:54.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2013
    Location
    DOLJ
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme dm 500 s

    unde pot gasi tranzistorul Q72?

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default problema semnal dm 500s solutie posibila

    se poate folosi linkul respectiv daca e posibil http://www.larula.com/foro/dreambox-...-dm500s-15076/

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top