Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: Satlook Micro+

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    872
    Posts Thanks / Likes

    Default Satlook Micro+

    Vreau sa schimb softul.Am descarcat Satlook Micro (G2, HD, plus) firmware smG2HD-130-EU + PC programs./http://www.emitor.se
    Am conectat cablul RS232,cablu livrat cu aparatul,la PC.
    Aplicatia FDL gaseste portul.Opresc instrumentul.
    Il conectez la alimentator,clic pe Send Firmware,apare
    Searching.Aici ingheata si nu gaseste nimic.
    Eu cu acest cablu si calculator am mai schimbat odata softul.
    Acum de ce nu vrea ?
    #Am conectat un adaptor RS232-USB la laptop,asta nici macar nu imi gaseste portul.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    opreste si reporneste satlook-ul
    pentru cccam caut "peeri adevarti nu cabanieri cu carduri in distanta 69"

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scuze opreste si reporneste satlookul -dupa ce iti apare fereatra aceea cu ok ,sau ceva de genu
    nu imi mai dau seama dar pe seara incerc eu
    pentru cccam caut "peeri adevarti nu cabanieri cu carduri in distanta 69"

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    872
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by giolgau View Post
    scuze opreste si reporneste satlookul -dupa ce iti apare fereatra aceea cu ok ,sau ceva de genu
    nu imi mai dau seama dar pe seara incerc eu
    multumesc.am reusit.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa ce pornesti aplicatia FDL selectezi com1 si apoi alimentezi satlook-ul prin jack-ul de incarcare,dupa care selectezi smG2HD-130-EU.hex si send firmware

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    872
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am avut in aparat versiune mai veche de soft.Acum vad ca dau transponderi cu posturi SD si HD(EuroG206 Satellite List si
    EuroHD06 Satellite List).Satlook Micro+ va gasi si transponderi
    HD ? Eu imi voi face lista mea,daca voi trece si HD le va gasi aparatul ?

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    Eu am avut in aparat versiune mai veche de soft.Acum vad ca dau transponderi cu posturi SD si HD(EuroG206 Satellite List si
    EuroHD06 Satellite List).Satlook Micro+ va gasi si transponderi
    HD ? Eu imi voi face lista mea,daca voi trece si HD le va gasi aparatul ?
    numai SD o sa gaseasca (pentru HD e alt tunner)

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    872
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta inseamna ca in curand aceste aparate,si altele cu SD,vor ramanea istorie.Asa cum dealtfel vor ramane si multe receptoare.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top