Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 43
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default Foxtel HD Setanta Sports Rai Aurora Optus D2 156E 100% OK on Cccam No Glitch


    Foxtel HD Setanta Sports Rai Aurora Optus D2 156E 100% OK on Cccam

    PM me for free test.(Only for Australian Users)

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    285
    Posts Thanks / Likes

    Default

    i see there I rdeto / Videoguard are Kangaroos using some kind tunneling or its simulcrypt?

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BigApple View Post
    i see there I rdeto / Videoguard are Kangaroos using some kind tunneling or its simulcrypt?
    sharing working on Irdet" but not sure still use also Surflook
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foxtel HD and Aurora channels Latest Screenshots


    http://s20.postimg.org/ueu8mnbm5/FOOXTEL_1.jpg

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    285
    Posts Thanks / Likes

    Default

    since when itd Rdeto there?

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by khurramdar View Post
    Foxtel HD and Aurora channels Latest Screenshots


    http://s20.postimg.org/ueu8mnbm5/FOOXTEL_1.jpg
    this screenshots looks as works on N"S
    thanks for the Picture
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    285
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nope and that means u didnt use cccam this snap shows rdeto.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BigApple View Post
    nope and that means u didnt use cccam this snap shows rdeto.
    Rdeto work fine on cccam

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

  10. #10
    SATELLITE GURU Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bletchley Park Code Breaking Lab
    Posts
    2,521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Well not for much longer. Optus will soon not exist as it's folded into Foxtel and all subscribers will have to get new NDS replacement boxes.
    If Evolution works, why so many idiots?


  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by irdeto2engineer View Post
    Well not for much longer. Optus will soon not exist as it's folded into Foxtel and all subscribers will have to get new NDS replacement boxes.
    i was heard that its ll change security mode since 2010 but fact is that it is working fine on cccam till now.

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by khurramdar View Post
    i was heard that its ll change security mode since 2010 but fact is that it is working fine on cccam till now.
    more as 1 time the chanced and modified the irdet" encrypten but some good Hacker from Australia and German fixed Tweakkeys and Surflook issue
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Don't be shame, if u have the "oscam + anti-surflock + tweak", please pm me.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigilulu View Post
    Don't be shame, if u have the "oscam + anti-surflock + tweak", please pm me.
    For free ?, huh

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Is money that important to u ? Huh!
    After all, oscam is meant to be open source.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top