Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post Techwood S7110E (Kendo)


  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    L-am cumparat eu si l-am verificat pe Thor/Intelsat la un tv crt cu scart. Receptioneaza cam toate programele RO inclusiv Mooz HD, pentru unele am introdus manual frecventa. Citeste fisierele avi si mkv dar are probleme cu diacriticele si cu sincronizarea subtitrarii (poate din cauza ca eram in criza de timp si am derulat pe rapid).

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nenea2007 View Post
    L-am cumparat eu si l-am verificat pe Thor/Intelsat la un tv crt cu scart. Receptioneaza cam toate programele RO inclusiv Mooz HD, pentru unele am introdus manual frecventa. Citeste fisierele avi si mkv dar are probleme cu diacriticele si cu sincronizarea subtitrarii (poate din cauza ca eram in criza de timp si am derulat pe rapid).
    ai si modul CI la el? eu l-am gasit la 50 de lei fara

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    L-am incercat si eu tot pe un crt cu scart pe Astra 19,2 E merg toate canalele hd fta la 1080i sau 720p in functie cum sunt transmise, Eutelsat 16E Etno si Taraf mpeg4, blind scan are doar pentru astra 19,2E sau asa cred

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tiberiuc View Post
    ai si modul CI la el? eu l-am gasit la 50 de lei fara
    scuze, nu ma pricep la detalii tehnice. totusi, in pagina de prezentare scrie asa: Common Interface: 1x CI+. asta o fi ?

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default


  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi de informatie tiberiuc. L-am primit fara modul CI, doar receptorul.

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutare,face ti confuzie intre modulul ci ,si slotul ci,un modul ci nu va veni nici odata cu tot cu receptor la pretul de 50lei,in descriere este specificat doar slotul ci,poza este doar reprezentativa

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intrebare: putem sa-l facem sa primeasca si un chare de la un server? un cccam ceva?

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Suportul soft e inexistent !

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    test menu menu+4444444


  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Functioneaza bine pe hbbtv se incarca cam greu dar merge si dlna se conecteaza se cam incalzeste oare procesorul este bcm 7325 am vazut sunt multe receptoare cu acest procesor pacat ca nu are suport daca stie cineva pe ce site isi face update.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am vazut ca procesorul bmc 7325 este si la alte receptoare mult mai performante un cunoscator poate confirma acest lucru .

  14. #14
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vreun meniu de key o fi avand?

  15. #15
    FLEX-IBIL Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Mall d'Ovax
    Posts
    5,275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am cinci astfel de aparate.


    Unele cu sursa interna, altele cu alimentator, 12V 2A, exterior. Alea cu alimentator exterior sunt mult mai fiabile. Cele cu chopper (deci 220V intern) cam pică.


    Nativ, sunt Nagra, pe CAM poti sa bagi orice. Daca ai CAM-ul corespunzator.


    Nici eu nu găsesc meniurile secrete.


    Dacă vreți, trimit pozele din interior.
    LABOR OMNIA VINCIT IMPROBUS (lat.) munca stăruitoare învinge totul – Vergiliu, „Georgica”
    NON OMNIA POSSUMUS OMNES (lat.) nu toți putem toate – Vergiliu, „Bucolica”, VIII, 63.

    Pentru prost, umorul e o formă indivizibilă de insultă, e ceva care-l vizează personal. Umorul mușcă, înțeapă, provoacă, sfidează, și face toate astea involuntar, uitîndu-și mereu foloasele, așa cum procedează electricitatea. Bușcu dixit.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top