Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Very Iritant Person Expert
  Join Date
  Dec 2003
  Location
  Wake up romanian city
  Posts
  4,631
  Posts Thanks / Likes

  Default Orange vrea acorduri cu firme de cablu n Romnia

  Orange vrea acorduri cu firme de cablu n Romnia pentru a oferi pachete de servicii-TV şi Internet


  France Telecom-Orange va ncerca să ncheie acorduri cu companii de cablu pentru vnzarea de servicii, prin care va oferi utilizatorilor pachete combinnd televiziune, telefonie mobilă şi internet, fiind vizate n principal Romnia şi Belgia, a declarat şeful de strategie al grupului, Elie Girard.


  Grupul francez a luat ca model relaţia dintre operatorul de telefonie Verizon Wireless şi compania de cablu Comcast n SUA, care le permite acestora să-şi vndă reciproc serviciile păstrndu-şi brandurile, a spus Girard, citat de Bloomberg.
  France Telecom caută modalităţi de a se extinde pe segmentul tot mai atractiv al pachetelor de servicii - strategie pe care o adoptă şi rivalii din Europa - fără să facă achiziţii scumpe, a afirmat oficialul.
  Romnia şi Belgia, unde France Telecom oferă doar servicii de telefonie mobilă, sunt principalii candidaţi pentru acest tip de relaţie, a spus el.


  "Cnd priveşti la piaţa ţintă, scade cu mai multe puncte n fiecare an. Există această idee de a semna acorduri. Uite ce au făcut Comcast şi Verizon. O companie avea nevoie de operaţiuni mobile. Cealaltă avea nevoie de partea de servicii fixe, astfel că au decis să se vndă ncrucişat unii pe alţii", a spus Girard.
  France Telecom oferă deja pachete de servicii n Franţa şi a afirmat că strategia a ajutat grupul să păstreze clienţi n contextul unor oferte concurente mai ieftine.
  De altfel, şi directorul general al Vodafone, Vittorio Colao, a invocat parteneriatul Comcast-Verizon ca model pentru operatorii din Europa, confruntaţi cu declinul preţurilor, situaţia economică dificilă şi respingerea sau ntrzierea unor achiziţii de către autorităţile de reglementare. Vodafone are acorduri pentru acces comun la reţele cu Deutsche Telekom din Germania şi Telefonica n Spania.
  Consumatorul european a cheltuit, n medie, 38 de dolari pe lună anul trecut pentru abonamente la servicii furnizate de operatorii de telefonie mobilă, faţă de 69 de dolari n SUA, potrivit unui raport al GSMA publicat săptămna trecută. Facturile la telefonia mobilă se află n Europa n scădere constantă ncepnd din 2000, n timp ce n SUA trendul s-a inversat n 2010.
  n mai, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a acordat societăţii Orange Romnia un aviz de retransmisie pentru programe de televiziune prin satelit, sub denumirea "Orange TV". Potrivit informaţiilor prezentate la momentul respectiv, Orange Romnia a cerut aprobarea de a retransmite prin satelit (DTH) un număr de 99 de televiziuni, dintre care 29 sunt HD.
  Conform documentelor depuse la CNA, platforma Orange va avea acoperire naţională. Numărul estimat de abonaţi al platformei Orange este de 50.000, conform aceloraşi documente.
  Orange Romnia este cel mai mare operator local de telefonie mobilă după numărul de clienţi şi cifră de afaceri. Compania Orange Romnia este deţinută de grupul France Telecom.
  Orange este marca de referinţă pentru ansamblul activităţilor comerciale (servicii de comunicaţii fixe, mobile, televiziune şi internet) şi instituţionale ale France Telecom, iar de la 1 iulie va deveni şi numele grupului.


  http://www.mediafax.ro/cultura-media...ernet-10928488

 2. #2
  Senior Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jul 2010
  Location
  192.168.0.1
  Posts
  1,289
  Posts Thanks / Likes

  Default

  38 de dolari la 2000 euro salariu in UE. Faceti regula de 3 simple la cei 350 de euro din RO. Sau se lanseaza exclusiv pentru Italia si Spania...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top