Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: Unde e magnetu?

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default Unde e magnetu?

    Salut!

    Am avut un actuator de 18" ce sa defectat, dupa aia am luat unu de 24", ala a ajuns spart, am luat inca unu QUARL 3624+, ala nu da pulsuri la positionierer, positioniereru da numa Err, am luat un positionierer manual, dar aia e numa pentru provizoriu. Cred ca la actuator lipseste magnetu, pe acs nu-i. Unde ar trebui sa fie magnetu?
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    magnetul este rotund si il vezi linga senzorul reed, magnetul are un cap de surub in cruce cu saiba, trebuie sa fie la vedere in spate cand deschizi capacul
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  3. #3
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine am avut cu ERR am schimbat cablu de alimentare si acctuatoru ,pina nu l-am resetat n-o vrut,acuma la tine poate-i alta treaba dar fara fire in positioner iti da tot ERR?
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @multysat: E ceva rotund mai lat de cit acsu in capat cu un surub cruce, dar ala nu-i magnetic, daca pun o surubelnita pe el nu atrage nici cum. @delsat: Positioniereru da Err cind nu primeste puls, da Err si cind nu-s firele de la sensor in positionierer si cind is. De aia acuma merge numa cu positionierer manual. Ce ai resetat? Positioniereru? Aia la mine nu ajuta. Actuatoru? Se poate reseta un actuator?
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  5. #5
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am resetat positioneru,actuatoru nu stiu daca se poate reseta....bafta!
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Dambovita
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi sa nu ai senzorul red ars,daca s-a intimplat sa nu pui bine firele(mai ales alimentarea),mai mult ca sigur ca l-ai ars...sper sa nu fie asa...
    Curiosity killed the cat !
    Vu Duo2,DM500Hd a8p modat kit Ridax,Panasonic 47AS740E,1,9Al circulara simetrica+1,25Al Gibertini+1,0Al Triax,diseq10x1

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cred ca l-am ars, dar daca ar fi sa fie asa, ce tip de Reed Switch tre sa iau? Ma refer sa fie exact ca ala original, si la marime sa-l insurubez numa pe placa si sa-l conectez. Nu se prea vede ce scrie pe el. Deci tipu exact va rog.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  8. #8
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ActuatoRRRR View Post
    Nu cred ca l-am ars, dar daca ar fi sa fie asa, ce tip de Reed Switch tre sa iau? Ma refer sa fie exact ca ala original, si la marime sa-l insurubez numa pe placa si sa-l conectez. Nu se prea vede ce scrie pe el. Deci tipu exact va rog.
    QUARL 3624+
    pe carcasa senzor original
    scrie POWERTECH, fara nici un cod numeric


    culoare carcasa Rosu caramiziu- 2 contacte
    carcasa - alungita 25 mm

    ----
    ceva ce te poate ajuta

    http://www.hamlin.com/specsheets/591...%20IssueAC.pdf

    www.hamlin.com

    ceva de genul cu 2 contacte- dar este interesant de stiut cum era normal contactul intern la cel original- deschis sau inchis.

    am verificat unul functional original POWERTECH
    contact normal
    deschis - fara camp magnetic
    la aparitia campului magnetic- la 3 mm- contactul se inchide- rezistenta zero pe contactele senzor

    PS: parca ai mai primit si anul trecut , recomadari de achizitie Reedsenzor. - nu mai ai Posturile si linkurile?

    http://www.datasheetarchive.com/satellite%20dish%20reed%20sensor-datasheet.html

    MS-228

    MS-328

    si mai gasesti multe daca cauti cu google.atentie la curent suportate de contacte, si tensiunea....
    Last edited by strike_gabriel; 6th June 2013 at 20:02.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top