Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Junior Member Master
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2010
  Posts
  87
  Posts Thanks / Likes

  Default Euronews magyarul is

  Elindult az Euronews 13-ik nyelven magyarul is a Hot Bird 13 fokon 12,597(V) GHz-en. Eggyel növekedett a kódolatlan sugárzott magyar nyelvű csatornák száma, de az is lehet, hogy ez az egy csatorna marad kódolatlanul magyar nyelven, mivel a Duna tévéket és az M2-est és részlegesen kódolni fogják hamarosan. A euronews az egyetlen igazán független médium a világon, nemzetközi, nem kötődik egyetlen nemzethez sem.A magyar adás elindulásával az országgal kapcsolatos hírek a korábbinál nagyobb számban jelenhetnek meg. A Budapesten készülő magyar nyelvű tartalmat a többi adáshoz hasonlóan a lyoni központból fogják sugározni. A magyar stáb a sikeres indulás érdekében egyelőre még a franciaországi Lyonban dolgozik a többi stábbal együtt, és az év negyedik negyedévben költözik majd át a Euronews magyarországi irodájába, amely Budapest belvárosában fog megnyílni amely harminc főt foglalkoztat, köztük húsz újságírót, akik Budapesten, Lyonban és Brüsszelben dolgoznak.

 2. #2
  professional Master
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jun 2011
  Location
  Hungary
  Posts
  62
  Posts Thanks / Likes

  Default Nem csak műholdról

  Az Euronews magyar nyelven nem csak műholdról, hanem digitális földi sugárzás-on (DVB-T) keresztül is elérhető a MindigTV szolgáltatás keretein belül, ingyen, Magyarország egész területén.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top