Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default dm800+newnigma 3.3.2

    Salutare.
    Am urmatoarea configuratie: dm800hd "modat" cu tuner cu broadcom 4505 si newnigma 3.3.2. Toate bune si frumoase mai putin cand zapez pe anumite canale (nu ma reusit sa imi dau seama de o anume logica). Cand selectez anumite canale apar rotitele de busy si ramane blocat cateva secunde, vreo 10-15 dupa care apare imagiena de pe resp canal si isi revine. Ca settings folosesc pe cele de la [email protected], am crezut ca pb ar putea veni de aici dar le-am schimbat cu ultimele si la fel.
    A mai patit careva asta? Sa fie tunerul de vina, si/sau driverele?
    Multzam.
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  2. #2
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    235
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De obicei rotitele apar cand e suprasolicitat CPU sau Ramii.
    Intra cu telnet,ssh pe el(vezi incarcarea pe rami/cpu) si din telecomanda muta canalele pana se blocheaza.
    La mine se intampla asa cand aveam ccc+osc pornit sau doar cu oscam cand l-am omorat cu cache prea mult.
    Daca era de la drivere nu mergea deloc.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adelante View Post
    De obicei rotitele apar cand e suprasolicitat CPU sau Ramii.
    Intra cu telnet,ssh pe el(vezi incarcarea pe rami/cpu) si din telecomanda muta canalele pana se blocheaza.
    La mine se intampla asa cand aveam ccc+osc pornit sau doar cu oscam cand l-am omorat cu cache prea mult.
    Daca era de la drivere nu mergea deloc.
    pai poti rula 2 emu concomitent? am oscam instalat dar stiu ca ruleaza doar cccam
    mersi de info, investighez
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  4. #4
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    235
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am nemesis si are:
    emu
    card server

    si le pot porni pe amandoua.
    poti sa pornesti cate vrei pe orice cutie daca doar 1 are dvbapi pornit.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adelante View Post
    poti sa pornesti cate vrei pe orice cutie daca doar 1 are dvbapi pornit.
    Am newcs+mgcamd+oscam+cccam. Cum fac?

  6. #6
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    235
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Ce-ti mai place.....
    Folosesti oscam,cccam,newcs ca si card readere/server fara dvbapi si cu mgcamd te uiti pe Otv.
    Multumit?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si liniile cum le bag ? Am vreo 120 de linii.

  8. #8
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    235
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Omule nu stiu cine esti dar vad ca stai inghesuit rau.
    Vad ca esti unul dintre aia care se cred zmei.Daca ai ceva cu mine posteaza la balaceanca nu aici.
    SI daca ai 120 linii sigur si tu esti pe okazii....daca ai scris aiurea...no comment!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu te-am intrebat frumos dar vad ca o dai de gard. Daca sti sa-mi raspunzi bine, daca nu vedeti de treaba ta ca te iau.

  10. #10
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    auzi

    eu de multe ori am fost acuzat ca sant analfabet ca nu stiu sa scriu gramatical.....nici nu ma omor sa pun punct,cratima,virgula mai ales cand postez pe forumuri in graba

    insa tu din ce vad esti unu din ala ce scoate capu mai sus decat trebuie si mai esti si clona

    cand spui VEDETI DE TREABA TA CA TE IAU....esti ori un pusti care ia sarit cuvantu VEDETI la modu respectuos...ori esti ce esti

    daca te crezi vreun hackeras sper ca nu scri tot asa in consola ca faci de ras breasla
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    iooon, asta e numele tau ? Daca da atunci nu ma bag in seama cu tine . Oricum la cum si ce postezi pe aici...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top