Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Peschiera del Garda, ITALY
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema Hyundai HSS-7160NA

    Am o problema cu receptorul hynday7160 nu mai am semnal pe tunerul de la room 1.Pe tunerul de la room 2 am semnal.Condensatori de pe sursa nu se vad umflati,am masurat si tensiunea de iesire de pe placa, am iesire toate tensiunile , ce pot sa fac .Multumesc ( nu sunt in romania )

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum este legat la antena, cu un singur cablu si loop sau ai twin lnb si doua cabluri separate?

  3. #3
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by samaila View Post
    ( nu sunt in romania )
    Dar unde esti ? Poate te ajuta careva din apropierea ta ...


    Sent from my iPhone using Tapatalk 2

  4. #4
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca il ai in loop cu LNB single schimba un pic ordinea, intri cu cablul de antena in tunerul celalalt. Daca nu iti merge da drumul la pm-uri sa discutam.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  5. #5
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Peschiera del Garda, ITALY
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Il am legat in loop, cu intrare lnb pe room 1 si loop pe romm 2.Pe romm1semnalul la antena este 0 %, am incercat sa schimb ordinea cu intrare antena pe room2 si loop in romm 1 nimic tot semnal antena 0 iar pe tunerul 2 merge.Inainte de asta am avut o problema cu iesirea rf pe canalul 36 nu se mai vedea .Am rezolvat problema erau 3 condenastori de pe placa de baza umflati 2 condensatori de 470mfde 16 v doua aproape de cititorul de cartele iar altul in aproipiere de iesirea scartacesta e de 220mf 16v.

  6. #6
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Peschiera del Garda, ITALY
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat cu alta sursa de la un alt decodor dublu nu merge deci se exclude sursa de alimentare trebuie sa fie altceva, mai incerc sa vad daca este busit vreun condensator pe placa de baza

  7. #7
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Peschiera del Garda, ITALY
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    URAAAAAAA, am rezolvat merge , am reschimbat condensatorul de langa cititorul de cartele din partea stanga cel de 470mf 16v acum am semnal.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    265
    Posts Thanks / Likes

    Question salut

    acelasi decodor, o alta problema. a fost schimbat in sevie in urma cu 2 saptamani, de atunci am la 2-3 zile se inchidea si se deschidea singur, iar de aseara e mort complet. o parecre va rog...... sau iar trebuie sa fac 60 km pana la service?

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce sa faci?Au si conservele termen de garantie,dupa e pe risc-sa vedem cand cad in bloc,poate ies HD-urile de la naftalina daca nu...

  10. #10
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dammi View Post
    Ce sa faci?Au si conservele termen de garantie,dupa e pe risc-sa vedem cand cad in bloc,poate ies HD-urile de la naftalina daca nu...
    sunt convins ca dupa postarea ta a inceput sa-i functioneze. ai oferit un ajutor de mare pret.

    Quote Originally Posted by Marian1990 View Post
    acelasi decodor, o alta problema. a fost schimbat in sevie in urma cu 2 saptamani, de atunci am la 2-3 zile se inchidea si se deschidea singur, iar de aseara e mort complet. o parecre va rog...... sau iar trebuie sa fac 60 km pana la service?
    inteleg ca esti in tara. suna in callcenter (0314004000) si solicita o echipa de service in locatie.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    265
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by velciu View Post
    inteleg ca esti in tara. suna in callcenter (0314004000) si solicita o echipa de service in locatie.
    o sa sun maine si revin cu informatii. (ultima data cand am sunat mi-au spus ca nu mai au service pe teren)

  12. #12
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by velciu View Post
    inteleg ca esti in tara. suna in callcenter (0314004000) si solicita o echipa de service in locatie.
    Sa inteleg ca v-ati apucat de schimbat condensatori la domiciliu?



  13. #13
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gymi View Post
    Sa inteleg ca v-ati apucat de schimbat condensatori la domiciliu?
    De schimbat s-au schimbat intotdeauna (decodoare sau condensatoare). Nu cred ca are importanta unde se schimba.

  14. #14
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gymi View Post
    Sa inteleg ca v-ati apucat de schimbat condensatori la domiciliu?
    O mana de ajutor e bine primita oricand. De cand a devenit oare forumul asta un forum doar de jigniri si mistouri? Eu tin minte ca mai demult se si ajutau intre ei userii.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    265
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    s-a rezolvat, a venit 1 baiat si a schimbat sursa.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top