Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default Realitatea FTA/Thor

    Am instalat la cineva o antena fixa offset si un receptor VANTAGE x221s CI.Omul vrea sa prinda doar canalele FTA de pe Thor.Aceste programe( http://www.flysat.com/tv-ro.php )intra toate cu exceptia REALITATEA Tv.Am incercat scanarea manuala pe "automat",doar a transponderului,nimic.Am scanat manual transponderul cu V-PID,A-PID:aici imi arata ca intra REALITATEA Tv cu post codat.Ce as mai putea face ? Va multumesc.

  2. #2
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In continuare Realitatea TV emite necodat pe Intelsat 1w, poate are un bug receptorul.
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  3. #3
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default


  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se mai intampla,este un bug al softului,nu se actualizeaza instantaneu.Si la optibox extra e bugul asta.Se poate actualiza cu un editor de canale

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca Realitatea pe 0,8W se transmite pe 2 transpondere: 11.996 V, 28.000 7/8 (pachet Focus, codat) si 12.687 H, 27.500 3/4 (Digi, free).
    Pe transponderul 12.687 ai semnal? Daca da, ce mesaj da receiverul cand cauti pe acest transponder? La multe receivere, daca postul respectiv este deja in lista (uneori sub alt nume) nu ti-l mai afiseaza ca nou gasit, la sfarsitul listei.
    Eventual sterge toate canalele de pe cele doua transpondere (sterge transponderele, asa dispar sigur toate), adauga din nou transponderele si da-i o scanare numai pe 12.687

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Vezi ca Realitatea pe 0,8W se transmite pe 2 transpondere: 11.996 V, 28.000 7/8 (pachet Focus, codat) si 12.687 H, 27.500 3/4 (Digi, free).
    Pe transponderul 12.687 ai semnal? Daca da, ce mesaj da receiverul cand cauti pe acest transponder? La multe receivere, daca postul respectiv este deja in lista (uneori sub alt nume) nu ti-l mai afiseaza ca nou gasit, la sfarsitul listei.
    Eventual sterge toate canalele de pe cele doua transpondere (sterge transponderele, asa dispar sigur toate), adauga din nou transponderele si da-i o scanare numai pe 12.687
    Receptorul nu-i la mine,ii la proprietar acasa.Eu am incercat transponderii astia pe amandoi. La 11.996 V, 28.000 nu s-a intamplat nimic la scanare.La scanarea individuala a 12687 H 27500 cu A-V Pid mi-a dat RELITATEA codata.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu zic sa stergi transponderul 12687, il introduci din nou si apoi faci o cautare normala pe transponder (nu A-V Pid), modul de scanare free+codate (Realitatea se transmite ca fiind codata, cu toate ca e free, si unele receivere nu o gasesc daca dai o cautare free only).
    Si la mine, pe mai multe receivere, Realitatea de pe 12.687 apare in liste cu semnul de codat, cu toate ca e free.

  8. #8
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Io zic sa le spui ca pachetul de baza la Focussat costa 5 euro pe luna adica o jumatate de pachet de tigari si or sa fie mai multumiti


    Sent from my iPhone using Tapatalk 2

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariuss View Post
    Io zic sa le spui ca pachetul de baza la Focussat costa 5 euro pe luna adica o jumatate de pachet de tigari si or sa fie mai multumiti


    Sent from my iPhone using Tapatalk 2
    asa-i cum zici tu,permanent le spun asta.eu am montat multe antene fixe FTA pe satelit Thor sau 16 est.cand vezi oameni ,in special in zone dealuri-munti,care n-au nici un fel de venit banesc,parca imi vine sa le montez gratis.asta si fac de multe ori,ei imi platesc doar drumul.isi cumpara echipamentul de prin piete de vechituri,de multe ori se pacalesc,am gasit si receptoare analog la cate unii. am rezolvat cu postul REALITATEA,a dat roade dupa cum mi-a spus @Kroky.#in 3-4 ani receptoarele astea vor trece pe post de"analog",depinde cat dureaza trecerea pe HD,mai ales depinde cat de repede va afecta asta posturile FTA romanesti.Va multumesc tuturor pt.sfaturi.Numai bine va doresc.
    Last edited by ghita_49; 16th May 2013 at 10:49.

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,275
    Posts Thanks / Likes

    Default Realitatea FTA/Thor

    Nu trebuie sa fie neaparat hd ci sa le transmita dvb -s2 .atunci nu ai ce mai face cu rec dvb-s.


    Sent from my iPhone using Tapatalk 2

  11. #11
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    asa-i cum zici tu,permanent le spun asta.eu am montat multe antene fixe FTA pe satelit Thor sau 16 est.cand vezi oameni ,in special in zone dealuri-munti,care n-au nici un fel de venit banesc,parca imi vine sa le montez gratis.asta si fac de multe ori,ei imi platesc doar drumul.isi cumpara echipamentul de prin piete de vechituri,de multe ori se pacalesc,am gasit si receptoare analog la cate unii. am rezolvat cu postul REALITATEA,a dat roade dupa cum mi-a spus @Kroky.#in 3-4 ani receptoarele astea vor trece pe post de"analog",depinde cat dureaza trecerea pe HD,mai ales depinde cat de repede va afecta asta posturile FTA romanesti.Va multumesc tuturor pt.sfaturi.Numai bine va doresc.
    Fair play de apreciat ghita_49 !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top