Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default Rotite la newnigma2

    Salutari,
    Nustiu dar sa mai discutat, dar cand trec de pe un canal pe altul la newnigma2 tot imi apar rotitele acelea pana nu se face lumina...Ce as putea face, cum se poate rezolva, am pus sett.rdi...

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    May 1971
    Location
    in curtea scolii
    Posts
    1,291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Reboot, in prima faza

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ajuta...

  4. #4
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa reinstalezi imaginea.Si eu am newnigma2 si nu face asa.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc, problema rezolvata cu skinul "default",...salutari.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut ,

    concluzie : ai avut , activat , in functiune , un skin incompatibil cu modelul tau de receptor

    pe viitor , atentie la ce pui pe receptor ...

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mesagero View Post
    Va multumesc, problema rezolvata cu skinul "default",...salutari.
    Da,este singura rezolvare. Si la mine facea la fel dupa ce bagam settingurile si tot cu skinul default s-a rezolvat rotitele.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bun teamul asta face imagini una dupa alta in aceasi zi/pe care sa o alegi?
    http://www.world-satellite.net/dm-500hd-images.html
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top