Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default actualizare canale my theatre

    are cineva ideea de ce nu se poate scana programele pe my theatre?
    am vrut sa actualizez lista cu programe si nu se memoreaza in lista de scanat le scaneaza dar la sfarsit da o erare de genul ca as fi violat ceva fisier ceva de genul.mai exact am vrut sa actualizez lista pe eutelsat w2 sa intre si antenele noastre 1,3 dar nu reusasc .are cineva vreo idee despre cum as putea face sa fie bine/?
    multunesc

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chiar nu mai foloseste nimeni my theatre

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu folosesc dar trebuie actualizata manual
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: actualizare canale my theatre

    Quote Originally Posted by CHAMPY
    are cineva ideea de ce nu se poate scana programele pe my theatre?
    am vrut sa actualizez lista cu programe si nu se memoreaza in lista de scanat le scaneaza dar la sfarsit da o erare de genul ca as fi violat ceva fisier ceva de genul.mai exact am vrut sa actualizez lista pe eutelsat w2 sa intre si antenele noastre 1,3 dar nu reusasc .are cineva vreo idee despre cum as putea face sa fie bine/?
    multunesc
    eroare o da din cauya la S2emu. Ca sa faci automat muta s2emu de unde e fa scanarea si apoi pune s2emu la loc si totul o sa fie OK
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ACTUALIZARE SOFT
    By tofu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 18th December 2006, 21:23
  2. Actualizare DIGI TV?
    By floare12 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 20th April 2006, 06:27
  3. o lista de canale pentru my theatre are cineva
    By CHAMPY in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 21st October 2005, 22:40
  4. Replies: 2
    Last Post: 14th October 2005, 12:41
  5. Actualizare lista de canale
    By mx283 in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 26th May 2005, 23:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top