Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default VU+Duo - porneste foarte incet de prima data

    De cand cu imaginile BH 2.0.x ii trebuie aproximativ 2 minute pentru a avea imaginea programului TV. (Momentan am HB 2.0.2 rev D)

    Am dezactivat aproape toate setarile din start-up dar fara rezultate vizibile, folosing BH speed up.


    In trecut cu imaginea BH 1.7.5 in maxim 25 de secunde aveam imagine pe TV cu programul ales.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine la fel..., dar nu mi se pare tragic...
    si la cccam iimai trebuie timp pana porneste. Daca pui pe un canal free itzi porneste cu siguranza mai repede.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o alta ciudatenie acum:

    cand intentionez sa ii fac upgrade la versiunea de BH, ii pun pe un USB stick versiunea noua, si il introduc in portul USB din fata.

    dau start (de la butonul de pornire din spate) si in loc sa imi arate Reading USB imi arata Starting si pleaca mai departe fara a instala noua versiune, desi stick-ul USB are led-ul cu lumina intermitenta in timpul acesta.

    am incercat si cu factory restore si upgrade dar degeaba.

    aveti vreo parere?

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sper ca nu mai aveai inca un skick pus intr-un port usb din spate...daca da, este normal sa faca asa........

    How to update Vu+ images
    Last edited by Didi; 24th May 2013 at 18:40.




  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am acolo, l-am luat jos, formatat si folosit la upgrade.

    initial am avut meoboot instalat in sistem.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atunci eu zic sa incerci cu un alt stick .




  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acum merge cu al 4 stick din dotare

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vasiletina View Post
    acum merge cu al 4 stick din dotare
    De asta spuneam...am patit-o si eu.




 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top