Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default National TV imagine cu blocuri colorate

    Poate cineva sa confirme ca la aceasta ora imaginea pe National TV are defecte in sensul ca apar pe ecran niste blocuri colorate de dimesiuni mari sau foarte mari ? sau oare sa a luat-o razna receiverul meu ? este vorba despre transmisia prin Eutelsat W2 codata Codicrypt.....asa ca m-ar interesa o confirmare de la cineva care vede National TV prin cablu

    ps: nu este vorba de macroblocuri datorate semnalului scazut

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stai linistit ca nu a luat-o razna de prea multe bunatati de Craciun...asa e si la mine si la toata lumea

    Sarbatori Fericite! Si La Multi Ani!
    Dubito ergo cogito...
    Cogito ergo sum :>

    Dreambox7000s/STAB HH120

  3. #3
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    este ciudat pentru ca peconserva se vede cu patrate, dar cand ma duc pe eutelsat 16E se vede bine! o fi vreo defectiune dela digitv

  4. #4
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by costinitalia
    este ciudat pentru ca peconserva se vede cu patrate, dar cand ma duc pe eutelsat 16E se vede bine! o fi vreo defectiune dela digitv
    cum vezi tu National TV pe Eutelsat W2 ? ai cam+cartela codicrypt ? la mine (pe Eutlelsat W2) se vede in continuare cu blocuri colorate

  5. #5
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1
    Quote Originally Posted by costinitalia
    este ciudat pentru ca peconserva se vede cu patrate, dar cand ma duc pe eutelsat 16E se vede bine! o fi vreo defectiune dela digitv
    cum vezi tu National TV pe Eutelsat W2 ? ai cam+cartela codicrypt ? la mine (pe Eutlelsat W2) se vede in continuare cu blocuri colorate
    nu se vede (moca) repet chiar si cum in momentul acesta se vede clar!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de ieri dupa amiaza s-a remediat asa zisa defectiune

    Sarbatori Fericite si La Multi Ani!
    Dubito ergo cogito...
    Cogito ergo sum :>

    Dreambox7000s/STAB HH120

  7. #7
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Cioby

    intradevar ieri spre seara s-a rezolvat

  8. #8
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by costinitalia
    nu se vede (moca) repet chiar si cum in momentul acesta se vede clar!
    la ora cand ai postat tu imaginea era inca deferctuoasa (Mon Dec 26, 2005 4:37 pm adica 18:37 ora romaniei ) asa ca nu mai induce lumea in eroare

  9. #9
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1
    Quote Originally Posted by costinitalia
    nu se vede (moca) repet chiar si cum in momentul acesta se vede clar!
    la ora cand ai postat tu imaginea era inca deferctuoasa (Mon Dec 26, 2005 4:37 pm adica 18:37 ora romaniei ) asa ca nu mai induce lumea in eroare
    imi pare foarte rau dar la mine se vedea bine!

  10. #10
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1
    Quote Originally Posted by costinitalia
    nu se vede (moca) repet chiar si cum in momentul acesta se vede clar!
    la ora cand ai postat tu imaginea era inca deferctuoasa (Mon Dec 26, 2005 4:37 pm adica 18:37 ora romaniei ) asa ca nu mai induce lumea in eroare
    imi pare foarte rau dar la mine se vedea bine!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Imagine DM 500
    By bmihai500 in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 15th August 2006, 19:04
  2. Imagine cvs si emu?
    By doctorul in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 21st April 2006, 03:42
  3. Cum pot sa am imagine via TV-out ?
    By satcodx2002 in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 30th March 2006, 23:05
  4. We beat the Street (dupa blocuri TV)
    By Unuseroarecare in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 28th February 2006, 23:44
  5. imagine OTV
    By nirolf in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 12th January 2005, 22:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top