Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Opos Card

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default Opos Card

    Buna,
    Am un Titanium cu OS-ul 1.03 si as vrea sa-l upgradez cu OS-ul 1.04.
    Daca cineva stie si ar vrea sa ma ajute.
    Multumesc mult.
    Sanatate
    Fane0b

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna,
    Scuze,spun OposCard in locul lui TitaniumCard.
    Sanatate
    Fane0b

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stai sa inteleg in numele topicului ai scris corect OPOS sau in interior era corect Titanium sau pe dos?
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  4. #4
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    omul are OPOS, asa inteleg eu...
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna,
    Asa este am OposCard,merci AirBoy,poate cineva sa ma ajute sa transform OS 1.03 in OS 1.04 de la OposCard.
    Multumesc inca odata.
    Sanatate
    Fane0b

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu 1.05
    Nu pe el se mai vede cate ceva
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    nowhere
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default esti sigur?

    esti sigur?
    este pt camurile nagra?si nu poti da inapoi.
    eu am un fisier pe undeva.am sa-l postez in sectiunea oposcard.
    o sa-mi ia ceva timp pana il postez ca de acasa nu pot sa upladez fisiere dar in max 3 zile va fi acolo.personal nu l-am testat deoarece un fisier fake mi-a disztrus cartela.dar au testat cei de unde l-am luat(opos mine....momentan nu functioneaza)
    Dreambox 600PVR, Srt 6355 + Matrix Revolution +Zeta blue,Skystar 2, Cas Interface2+Add On; 3Goldwafer; Opos 1.03; Opos 1.05.
    28.2* Est <=> 5* Vest; 30*W

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    nowhere
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default Nagra Emulation for the OPOS Card with OS 1.03/1.04

    scuzi m-am incurcat este postat deja dar nu te-ai uitat.

    Nagra Emulation for the OPOS Card with OS 1.03/1.04

    Dreambox 600PVR, Srt 6355 + Matrix Revolution +Zeta blue,Skystar 2, Cas Interface2+Add On; 3Goldwafer; Opos 1.03; Opos 1.05.
    28.2* Est <=> 5* Vest; 30*W

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna,
    Multumesc,Ombre eu am un OposCard cu OS 1.03 si as dori sa-l transform cu OS 1.04 pentru a pune doua fichiere de la Premiere germana,stiu ca daca il transform cu OS 1.04 nu mai pot sa vin inapoi.
    Apropo de topicul de OposCard,am vazut fisierul pentru emulatia lui Nagra,dar nu stiu daca emuleaza Nagra Aladin.
    Multumesc inca odata.
    Sanatate
    Fane0b

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    nowhere
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default 1.04

    cu 1.04 nagra emulator il poti transforma 1.03 in OS 1.04.. si nu se poate folosi fisiere aladin,este pt Cerebro.
    Dreambox 600PVR, Srt 6355 + Matrix Revolution +Zeta blue,Skystar 2, Cas Interface2+Add On; 3Goldwafer; Opos 1.03; Opos 1.05.
    28.2* Est <=> 5* Vest; 30*W

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. OPOS Card Seca 2 (MCT) Emulation for OPOS 1.05
    By blu sky in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 10th October 2005, 22:24
  2. Opos card
    By omega_man in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 19th September 2005, 16:02
  3. opos card NL
    By mirtom in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 5th June 2005, 21:52
  4. Opos card
    By Anonimul in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 23rd May 2005, 19:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top