Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default Update Card Focus dreambox!

    Știu că s-a mai vorbit de nenumărate ori despre această problemă, dar am și eu o întrebare ca să văd dacă mă mai chiunui sau nu, degeaba.

    OSCAM face update la card atunci când nu este trecut pe modul dvb api?

    OSCAM face update la cardul focussat doar atunci când este trecut pe modul api, în maxim 10 secunde. Când este trecut, emulatorul CCcam nu mai funcționează, doar ca server. Vreau să știu dacă există vreo modalitate prin a face update la card, automat, fără să mai trec oscamul pe modul api.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se poate. Vezi la Ovi's (ovidiumarius in semnatura).

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by scary View Post
    Știu că s-a mai vorbit de nenumărate ori despre această problemă, dar am și eu o întrebare ca să văd dacă mă mai chiunui sau nu, degeaba.

    OSCAM face update la card atunci când nu este trecut pe modul dvb api?

    OSCAM face update la cardul focussat doar atunci când este trecut pe modul api, în maxim 10 secunde. Când este trecut, emulatorul CCcam nu mai funcționează, doar ca server. Vreau să știu dacă există vreo modalitate prin a face update la card, automat, fără să mai trec oscamul pe modul api.
    Ai 2 posibilitati :

    - AU cu DVB-API ;
    - AU cu linie N data spre un client newcamd : mgcamd sau acamd .

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci n-am alta variantă decât să renunt la cccam și să-mi bag liniile C, în oscam și să asignez fiecare caid, fiecare provider cu linia pe care o am.... Am încecat asta cu o linie N, dar nu am reușit să-l fac să se conecteze.

    am încercat varianta asta și nu mi-a mers.

    Code:
    [reader]
    Label = D
    Protocol = newcamd
    Key = 0102030405060708091011121314
    Device = 192.168.1.84,12000
    Account = user,parola
    Fallback = 0
    Group = 1
    CAID = 1880
    IDENT = 1880:00000
    ReconnectTimeout = 20
    InactivityTimeOut = 15
    nu se conectează, îmi tot caută adresa: 127.0.0.1. Dacă schimb protocolul pe cccam, se conectează și atât. Probabil că trebuie să scriu ce caiduri să deschidă de pe aceea linie.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Update facut azi cu oscam/ubuntu deci fara dvbapi, prin protocol cccam/ubuntu, pe linga protocolul newcamd/ubuntu, dat o linie catre cccam2.1.3/Dm7020.
    Ma gandesc ca, daca ai oscam/cccam instalat pe dream fara dvbapi, faci o linie din oscam.conf/protocol cccam>oscam.user catre cccam2.x.x.

    oscam.conf #Ubuntu/Dream/etc

    [newcamd]
    port = [email protected]:000000
    key = 0102030405060708091011121314

    [cccam]
    port = 31211
    reshare = 2
    version = 2.0.11


    oscam.server #ubuntu/Dream/etc
    [reader]
    label = FocusSat
    protocol = smartreader
    device = 001:010
    caid = 0b02
    ident = 0b02:000000
    detect = CD
    mhz = 800
    cardmhz = 600
    group = 7
    emmcache = 1,3,2
    ecmcache = 1
    Services = FocusSat
    ecmwhitelist = 4C
    lb_weight = 300

    oscam.user
    [account] #ubuntu/dream/etc linia C: catre cccam2.x.x
    user = test1
    pwd = test1
    group = 7
    au = 1
    CAID = 0b02
    ident = 0b02:000000
    Services = FocusSat

    [account] #ubuntu/dream/etc linia N: catre cccam2.x.x
    user = test2
    pwd = test2
    group = 7
    au = 1
    CAID = 0b02
    ident = 0b02:000000
    Services = FocusSat

    Cccam.cfg #ubuntu in exemplul meu
    N: 127.0.0.1 35233 test2 test2 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 256 # Focus Sat

    Cccam.cfg #DM7020 in exemplul meu
    C: 192.168.20.14 31211 test1 test1
    DISABLE EMM : no

    package 0B02 000000 0000000000001010 01E3DC3D 2013-05-01 2013-05-31 0B02:000000

    Numai bine

    PS: vad ca tu de fapt incerci la un card de digi sa faci update, nu la focus.

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mulțumesc. Cardul primește EMM.
    0 / 0 / 0 / 0 0 / 0 / 5 / 0 0 / 0 / 0 / 0 0 / 0 / 0 / 0

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu îmi place cum merge... A făcut update dar nu pe toate programele... Există vreo soluție să facă pe toate? Sau cu timpul, în câteva zile, va face pe toate? Nu am butonat receptorul unde am pus linia C să văd daca îmi deschide din local sau nu.... doar celelalte receptoare care erau legate la OSCAM prin line N. Deci, cine are, cine știe, în două, trei zile, face update la toate programele?

    Știu cum se face update dacă vreau să-l fac manual, dar eu vreau automat, nici nu vreau să mă gândesc la ideea că trebuie să butonezi (zapping) de pe un canal pe altul ca să fiu sigur că a făcut update complet.

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,783
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ieri seara am incarcat via sms ... azi erau pachetele active cu noua luna ! TOATE !
    Update facut in CAM Conax.
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ma enerveaza procedura de update pt pachetul hd, azidimineata dupa ce am trimis sms cu codul de activare am stat 45 min butonand pe toate prog si nimic. Inainte incarcasem pachetul total tot prin sms in 5 min a facut update . Mai incerc dupamasa dar cred ca trebuie sa sun la ei sa retrimita emm pt pachetul hd. Intrebarea mea este: stie cineva pe ce freq se trimit update urile pt pachetul hd? e enervant sa butonez toate prog la rand. Eu fac in vuplus, cu scam
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Bucuresti
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intreb si eu: De ce nu cumparati direct de pe site? In 10 min maximum face update garantat. Testat de 2 ori pana acum.
    Emme Esse 115cm, h-h Stab 120,Vu+ Solo​2, Samsung UE40ES6710, tevii s660 dvb-s2,

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce conteaza de unde iei codul
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    ...cred ca trebuie sa sun la ei sa retrimita emm pt pachetul hd. Intrebarea mea este: stie cineva pe ce freq se trimit update urile pt pachetul hd? e enervant sa butonez toate prog la rand. Eu fac in vuplus, cu scam
    Pe 1 şi 2 a luni se trimit EMM la greu, pentru toţi abonaţii. Poate de aceea îţi vine rândul mai greu. Pe canalul TVR1 100% se va actualiza orice pachet. Recomand şi eu încărcarea pachetelor direct la ei pe site, fără intermediari: http://www.focussat.ro/pachete-de-programe/hd/



  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Bucuresti
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai tocmai ca de pe site nu mai iei niciun cod. Totul se intampla automat fara dureri de cap.
    Emme Esse 115cm, h-h Stab 120,Vu+ Solo​2, Samsung UE40ES6710, tevii s660 dvb-s2,

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mac000934 View Post
    Pe 1 şi 2 a luni se trimit EMM la greu, pentru toţi abonaţii. Poate de aceea îţi vine rândul mai greu. Pe canalul TVR1 100% se va actualiza orice pachet. Recomand şi eu încărcarea pachetelor direct la ei pe site, fără intermediari: http://www.focussat.ro/pachete-de-programe/hd/


    http://i.imgur.com/pnAgQ6q.jpg
    salut,

    cei care au card si nu au contract , pot utiliza aceasta metoda de incarcare ?

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Bună întrebare. Personal nu văd de ce nu s-ar putea. Mulţi au contractul pe numele părinţilor, soţ/soţie, frate/soră, etc. Şi dacă nu le convine o să-ţi închidă contul şi gata. În Termeni şi Condiţii nu se precizează nimic în acest sens. Şi văd că şi persoanele din altă ţară îşi pot face cont...

    Pe de altă parte, nu cunoşti datele titularului şi să le foloseşti la înscriere? Eu aşa am făcut, am folosit datele titularului şi adresa mea de e-mail şi telefon.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top