Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3

Thread: berea

 1. #1
  Multi Banned User Expert
  Join Date
  Oct 2003
  Posts
  11,217
  Posts Thanks / Likes

  Default berea

  Pericolele din halba cu bere  Īn curānd vin zilele toride iar setea bărbaţilor trebuie, cum altfel, potolita cu o (2,3,4) bere rece? Deşi īn ultima vreme se merge pe ideea că berea este foarte sănătoasă, mulţi cititori ignoră aspectul cantităţii recomandate.
  Iată 5 pericole care te pāndesc dacă depăşeşti cantitatea zilnică recomandată de bere – 330 ml (femei) şi 660 ml (bărbaţi):
  1. Din cauza procesului de filtrare, locuitorii din Germania şi Italia, unii dintre cei mai mari băutori de bere din lume, au īn organism niveluri de două pānă la patru ori mai ridicate de arsenic peste limita normală. Pericolul excesului de arsenic īn corp este legat de efectele negative asupra danturii şi a taliei.
  2. Persoanele care obişnuiesc să bea zilnic cel puţin 3 beri au cu 70% mai multe riscuri să sufere de cancer pulmonar, spre deosebire de cele care beau mai mult de 3 băuturi cu alcool, mai puţin bere şi care au cu 30% mai multe riscuri să facă această boală.
  Explicaţia constă īn ingredientele folosite pentru realizarea berii, dar şi īn stilul de viaţă dezechilibrat, specific băutorilor de bere (fumat excesiv).
  3. Comportamentele violente cauzate de consumul excesiv de alcool sunt de 3 ori mai periculoase pentru familie, prieteni şi societate decāt cele cauzate de consumul de cocaină sau fumat.
  4. Potrivit statisticilor realizate īn Statele Unite: excesul de alcool īn rāndul tinerilor produce anual

  • 1.825 de decese
  • 97.000 de violuri
  • 599.000 de vătămări corporale
  • 696.000 atacuri violente

  5. Berea, dar şi alte băuturi alcoolice au o strānsă legătură cu rezistenţa la insulină īn rāndul bărbaţilor, malformaţii congenitale īn cazul femeilor gravide şi probleme neurologice īn rāndul tinerilor.

 2. #2
  Platinum member Expert
  Join Date
  Dec 1999
  Posts
  6,932
  Posts Thanks / Likes

  Default

  ]
  Pericolele din halba cu bere
  Am sa ma limitez sa beau numai la doza si la sticla
  ----------------------------------------------

 3. #3
  Multi Banned User Expert
  Join Date
  Oct 2003
  Posts
  11,217
  Posts Thanks / Likes

  Default

  daca nu da rezultate, incearca berea la pet sau la punga pvc, iar ca masura extrema la butoi de 50l ! fa-ti o asigurare medicala, in prealabil , sa aiba inclus si delirium tremens ! ! !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top