Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default dvbviewer si turbo-8psk

    Stie cineva cum se seteaza "turbo8psk" in dvbviewer ?

    Ma intereseaza ptr Nimiq4 82W
    http://www.lyngsat.com/Nimiq-4.html
    pe dvbdream merge perfect
    folosesc acelasi ini in ambele programe

    CInd scanez doar cu 8psk imi apar doar ~25% din canale majoritatea fara pid audio

    merci

  2. #2
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raducosmin View Post
    Stie cineva cum se seteaza "turbo8psk" in dvbviewer ?
    merci
    modulatia respectiva tine de hardware-ul folosit, placa dvb(demodulatorul, mai exact) trimite catre aplicatia dvb pid-urile aferente unui post
    pid-urile respective sunt cautate si memorate in lista de canale. dupa parerea mea, problema pare sa fie la lista de canale sai in modul in care comunica dvbviewer cu hardware-ul.
    Cumpar/colectez Caut TT-connect S2-3600/Pinnacle PCTV Pro 452e

    Vand

  3. #3
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    placa e un genpix skywalker2 special ptr modulatia respectiva iar in ini-ul satelitului respectiv am
    [SATTYPE]
    1=2780
    2=Nimiq 4

    [DVB]
    0=32
    1=12224,R,21500,23,Turbo-8PSK
    2=12239,L,21500,23,Turbo-8PSK
    3=12253,R,21500,23,Turbo-8PSK
    4=12268,L,21500,23,Turbo-8PSK
    5=12282,R,21500,23,Turbo-8PSK
    .
    .
    .
    etc

    in setari nu am vazut sa existe asa ceva.

    Nu inteleg. Cum sa fie problema la lista de canale?
    Eu cred ca gresesc ceva setari sau dvbviewer nu stie modulatia respectiva

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,029
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Doar atunci cand se utilizeaza BDA driver dvbviewer o sa poata sa scaneze turbo 8psk atunci cand selectezi modulatia 8psk.
    Din cate inteleg WDM nu are suport in dvbviewer decat pentru cateva device-uri exclus skywalker.
    Suportul BDA este mult mai larg iar cu driverul respectiv vei putea sa selectezi urmatoarele modulatii:

    BDA_MOD_QPSK (DVB QPSK)
    BDA_MOD_16QAM (Turbo-FEC QPSK)
    BDA_MOD_8PSK (Turbo-FEC 8PSK)
    BDA_MOD_DIRECTV (DSS QPSK)
    BDA_MOD_32QAM (Digicipher II Combo)
    BDA_MOD_64QAM (Digicipher II Split (I))
    BDA_MOD_80QAM (Digicipher II Split (Q))
    BDA_MOD_96QAM (Digicipher II Offset QPSK)

  5. #5
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    BDA driver folosesc.
    cu DVBDREAM merge perfect. Am cumparat ambele programe. cu primul merge cu al 2-lea nu reusesc sa scanez. adica scanez dar gaseste doar 100 canale. din care multe fara sunet. de exemplu Space , HBO are sunet, Cele care nu au sunet au audio pid 0
    am incercat sa pun manual si degeaba.

    La scanare cu dvbdream am 297 Video, 4 Radio si 66 Data. cu dvbviewer am in total 100

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,029
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raducosmin View Post
    BDA driver folosesc.
    cu DVBDREAM merge perfect. Am cumparat ambele programe. cu primul merge cu al 2-lea nu reusesc sa scanez. adica scanez dar gaseste doar 100 canale. din care multe fara sunet. de exemplu Space , HBO are sunet, Cele care nu au sunet au audio pid 0
    am incercat sa pun manual si degeaba.

    La scanare cu dvbdream am 297 Video, 4 Radio si 66 Data. cu dvbviewer am in total 100
    Probabil o problema in dvbviewer.
    Contacteaza-l pe autor si poate se rezolva.

  7. #7
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce antena si ce locatie ai de iti intra satelitul acesta?

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,029
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Locatia e Canada... Antena dish minim 20"

  9. #9
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pt lista de programe foloseste transedit. Este un program conceput pentru scanare lista canale a dvbviewer.
    Cumpar/colectez Caut TT-connect S2-3600/Pinnacle PCTV Pro 452e

    Vand

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,029
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu zic ca dvbviewer ar trebui sa scaneze fara "ajutoare".
    Daca nu stie..e din vina lui. Daca a si platit pentru el..mai bine cere refund.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu cat de mult conteaza,dar pe site la producator scrie ca are suport pt DVBDream si TS Reader si My Theatre.

  12. #12
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pop_eye View Post
    Eu zic ca dvbviewer ar trebui sa scaneze fara "ajutoare".
    Daca nu stie..e din vina lui. Daca a si platit pentru el..mai bine cere refund.


    l-am luat de ceva vreme dar nu am avut timp sa ma ocup de el. nu mai pot sa cer refund. Nici nu as vrea ca de mers sunt sigur ca merge doar ca nu stiu eu ce sa ii setez sa-l fac sa-mi mearga.
    Ceea ce merge la el merge bine, + ca stie si closed captioning si are si osd frumusel

  13. #13
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dammi View Post
    Nu stiu cat de mult conteaza,dar pe site la producator scrie ca are suport pt DVBDream si TS Reader si My Theatre.
    cind am intrebat pe tipul care le produce zicea ca merge si cu dvbviewer. el recomanda doar cele 3 pe care le-ai enumerat tu.

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,029
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca deschizi lista de programe apar poate toate programele dar cele care nu le
    poti deschide sunt cumva data type?
    Daca nu apar deloc ..atunci problema e din setari.

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate nu ai facut unde trebuie setarile in DVBViewer,folderul pt configurari e in ProgramData,daca le faci in ProgramFile nu le ia in considerare.Dca intri la serings/options ai jos un link spre folderul de configurare.La player poti bifa auto-update chanel si ai actualizari online.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top